Τέσσερις όμιλοι, τέσσερις σκόρερ

Ολοκληρώνονται σήμερα οι… προκριματικές στήλες για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ομιλοι 5ος, 6ος, 7ος και 8ος, σε συνέχεια των τεσσάρων πρώτων που είχαν αναλυθεί στην προηγούμενη στήλη αλλά και εκείνης για αγορά νικητή και πρώτου σκόρερ.

Ας τα δούμε αναλυτικά, ενώ θυμίζω, αύριο η στήλη με τις τελικές προτάσεις για τα μακροχρόνια στοιχήματα και από Πέμπτη μπαίνουμε σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

5ος όμιλος

Η Βραζιλία θα είναι η μία που θα περάσει. Η λογική λέει πως θα είναι και πρώτη, αρκετά πιθανό και αήττητη. Πίσω της ερίζουν Ελβετοί, Σέρβοι και η Κόστα Ρίκα. Πιο γερασμένη και με πιο υποψιασμένους αντιπάλους, δεν δίνω τύχη στην τελευταία. Μεταξύ Ελβετών και Σέρβων, προτιμώ τους δεύτερους. Ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο, ακριβώς στο 50-50 αυτά τα δύο ενδεχόμενα, με καλύπτει το 2.20 στο να εμφανίσουν το καλό πρόσωπο και να περάσουν.

Από τον συγκεκριμένο όμιλο υπήρχε και ένα μεγάλο λάθος στον Σακίρι, ως πρώτος σκόρερ των Ελβετών. Το αρχικό 12.00 όμως (αναφέρθηκε πριν μέρες στην ανάλυση του ομίλου), έπεσε κάτω από το μισό, στο 5.00!

6ος όμιλος

Η Βραζιλία του 6ου ομίλου είναι οι Γερμανοί, που λογικά δεν θα συναντήσουν δυσκολίες να πάρουν την πρώτη θέση. Για πίσω της, δεν υπολογίζω ιδιαίτερα τους Σουηδούς. Υπάρχει έλλειμμα τόσο ποιότητας, όσο και εμπειρίας. Σέβομαι το Μεξικό και το γεγονός πως φτάνει σχεδόν σε κάθε διοργάνωση στους «16», αλλά μιλώντας στοιχηματικά, μάλλον στην Κορέα είναι η αξία.

Σε ειδικά στοιχήματα, ο Κάρλος Βέλα να είναι πρώτος σκόρερ στο Μεξικό έχει ενδιαφέρον, ενώ στα παιχνίδια της Βραζιλίας δεν αποκλείεται να κυνηγήσω νίκες της με no goal.

7ος όμιλος

Εδώ υπάρχει το εξής περίεργο, ο πρώτος του ομίλου στους «8» πέφτει πάνω στη Βραζιλία. Κάτι που σίγουρα βάζει σε σκέψεις για το μήπως είναι προτιμότερο να τερματίσει κανείς δεύτερος, ώστε να επιλέξει το σταύρωμα με τη Γερμανία. Δίχως να ξέρουμε πως θα σκεφτεί ο καθένας, είναι δύσκολο να γίνουν και προβλέψεις.

Υπάρχουν όμως πολύ ενδιαφέροντα ειδικά στοιχήματα σε σκόρερ ομάδων. Ο Στέρλινγκ από πλευράς Αγγλίας και ο Μπαντρί στην Τυνησία είναι σίγουρα βασικοί, σε καλή κατάσταση και θα πατήσουν αρκετές φορές περιοχή, ως εκφραστές τελικών προσπαθειών για τις ομάδες τους. Στο 7.00 ο ένας, στο 10.00 ο άλλος, στοιχηματικά.

8ος όμιλος

Ο πιο… ίσος όμιλος, χωρίς κάποιο μεγαθήριο, αλλά ούτε και ομάδα που μοιάζει εύκολη λεία. Λογικά η πρωτιά θα κριθεί σε χαμηλή βαθμολογία, ίσως να είναι δηλαδή και αρκετοί 5 πόντοι για την κορυφή του ομίλου. Προσωπικά δεν θα μπλέξω καθόλου με την υπόθεση πρόκριση.

Οι Πολωνοί είναι ίσως η πιο επιθετική ομάδα στο γκρουπ, με το ενδεχόμενο να σκοράρουν τουλάχιστον 4 φορές στο 1.75. Αξία και στο 5αρι του Λεβαντόφκσι να είναι ο πρώτος σκόρερ από τον συγκεκριμένο όμιλο.

 

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Οι σκέψεις χωρίζονται στις εξής κατηγορίες:

Επιλογές υψηλών αποδόσεων, που προορίζονται για μονά
  • Στέρλινγκ πρώτος σκόρερ Αγγλίας: 7
  • Κάρλος Βέλα πρώτος σκόρερ Μεξικό: 10
  • Μπαντρί πρώτος σκόρερ Τυνησίας : 10

Μέσες τιμές για μονά ή σύστημα
  • Λεβαντόφκσι πρώτος σκόρερ 8ου ομίλου: 5.00

Επιλογές για δυάδες ή παρολί
  • Πρόκριση Σερβία: 2.20

Επισκεφτείτε καθημερινά το Betmarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: BETMARKET.GR+ Σας ενδιαφερουν...