ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Έλεγχος προόδου Nr.4, πρώτο εξάμηνο!

Καλησπέρα φίλοι! Μετά τα στατιστικά της Bundesliga ήρθε η ώρα για στοιχηματική στήλη και μάλιστα ο έλεγχος προόδου που σας χρωστούσα για το τελευταίο δίμηνο και συνολικά για το πρώτο «εξάμηνο» της χρονιάς.

Τι δείχνει η τωρινή κάβα; Μέχρι στιγμής είμαστε στο -450 profit, 70,37 %ROI. Κακό διάστημα από Οκτώβρη και έπειτα, κάκιστο για την ακρίβεια.

Τελευταίος απολογισμός έγινε στις 17/11, από τότε πέρασε ένας μήνας και κάτι μέχρι το τελευταίο μπετ του 2018. Η αλήθεια είναι «μαζεύτηκα» αρκετά στην επιλογή των παιχνιδιών, μείωσα κατά 30% τις επιλογές μου και το άνοιγμα μου. Παρόλα αυτά στον ενάμιση μήνα δεν είχαμε ούτε μία επιστροφή (!), συνεπώς από το -230 βρεθήκαμε στο -450. 220 χαμένες μονάδες σε ενάμιση μήνα. Η ευστοχία των μπετ κυμάνθηκε στο 0%, ενώ από τα 28 σημεία που έδωσα, μάντεψα μόνο τα 3 (!). Με 10% ευστοχία δεν μπορείς να ελπίζεις σε πολλά. Ο μέσος όρος αποδόσεων έμεινε στο 4,47, αρκετά υψηλός δηλαδή.

Η θεωρία και η πράξη

Θεωρητικά αν κάποιος έπαιζε με σταθερή μίζα 10 μονάδες τα παιχνίδια μου το πρώτο εξάμηνο θα είχε -80,5 profit, ROI 94,29. Ζημιά μεν, λιγότερη δε. Αυτή είναι η ασφάλεια που δίνουν τα μονά. Μονά από 1,90 μέχρι… 21,00, όλα ισόποσα. Είναι τέσσερις φορές μικρότερη ζημιά από αυτή που έχουμε τώρα.

Σημεία κάτω του 3,00: Συνολικά παίχτηκαν 39 σημεία κάτω του 3,00, μέσος όρος απόδοσης ήταν το 2,41. Αν έπαιζε κάποιος σταθερά 10 μονάδες στο κάθε σημείο θα είχε -26,5 profit. Σχεδόν δηλαδή πάλι ένα κερδισμένο μπετ χαμένος.

Σημεία άνω του 3,00: Συνολικά παίχτηκαν 100 παιχνίδια άνω του 3,00. Ποντάροντας 10 μονάδες το κάθε ματς, θα είχε κάποιος -54 profit και ο μέσος όρος απόδοσης θα ήταν 5,38. Ουσιαστικά θα ήταν ένα κερδισμένος μπετ χαμένος.

Πρακτικά όμως η «μίξη» των σημείων, όπως για παράδειγμα τα trixie που παίχτηκαν συνολικά, τα πατέντ, τα yankee, δημιούργησαν αυτήν τη χασούρα, αφού και τα μονά ήταν κάτω από τα επιθυμητά επίπεδα. Ο συνολικός τζίρος ανέρχεται στις 1518,84 μονάδες αυτούς τους έξι μήνες. Πολλά σημεία που στατιστικά και αγωνιστικά έπρεπε να βγουν δεν βγήκαν, όμως στο στοίχημα δεν υπάρχει «αν» και «έπρεπε», επομένως το σωστό λέει να αντλήσω όλα τα μικρά λάθη που υπήρξαν και με ψυχραιμία και αφοσίωση στο στόχο να μπούμε στο δεύτερο εξάμηνο.

Κοιτώντας ξανά και ξανά όλες τις στήλες, ήταν καθαρά θέμα χημείας. Όσο για το παίξιμο, θα έπαιζα ακριβώς τα ίδια, μόνο που θα μείωνα τον Σεπτέμβρη το άνοιγμα μου στο Κύπελλο, εκεί που ήρθε χασούρα 100 μονάδων. Μονά του 1,90 και 2,00 δεν θα δείτε. «Ταρίφα» θα είναι πάντα το 3,00 για μονό, εκτός αν είναι ένα σημείο που πραγματικά είναι πολύ «βαρύ» και κουβαλάει τα πάντα πάνω του.

Αυτά ως έναν σύντομο απολογισμό. Θα επανέλθω αυτήν την εβδομάδα για ανάλυση Bundesliga, τι έκαναν οι ομάδες τον χειμώνα και τι περιμένω.

Το παιχνίδι μου

Αρχική Κάβα: 2.000 μονάδες

Προηγούμενο Υπόλοιπο: 1.550 μονάδες

Επιστροφές από 10/01: 0 μονάδες

Ανοιχτά Στοιχήματα 13/01: 0 μονάδες

Επισκεφτείτε καθημερινά το Betmarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: BETMARKET.GRΕπίσης σας Προτείνουμε...