Στην Ελάτη Τρικάλων η εξόρμηση του Ορειβατικού Συλλόγου

Διήμερη εξόρμηση στην Ελάτη Τρικάλων διοργανώνει το διήμερο 27-28 Μαΐου ο Ορειβατικός Σύλλογος Ιωαννίνων. Η αναχώρηση θα γίνει στις 8 το πρωί του Σαββάτου από την έξοδο του parking της κεντρικής πλατείας και στη διαδρομή θα γίνουν στάσεις

  • Εμφανίσεις: 11

Moυσικοχορευτική εκδήλωση με τίτλο «Άνδρας, αφέντης του σπιτιού και απαντοχή του κόσμου»

Tη μουσικοχορευτική εκδήλωση με τίτλο «Άνδρας, αφέντης του σπιτιού και απαντοχή του κόσμου» παρουσιάζει ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Η Λούτσα» του δήμου Ιωαννιτών το Σάββατο 27 Μαΐου, στις 8.30 το βράδυ, στην αίθουσα «Βασίλειος Πυρσινέλλας»

  • Εμφανίσεις: 14

22-23 Ιουλίου... Έρχεται το 7ο Zagori Mountain Running

zagori st17

Στις 22-23 Ιουλίου πραγματοποιείται το 7ο Zagori Mountain Running, η μεγαλύτερη γιορτή ορεινού τρεξίματος και μια μεγάλη πρόκληση για όλους όσοι θέλουν να ζήσουν μια ανεπανάληπτη εμπειρία, τον αγώνα, τον τερματισμό μετά από πολλές ώρες προσπάθειας, στον τόπο πίσω από το βουνό, στο μαγευτικό Ζαγόρι .

Η διοργάνωση θεσμός πλέον, του Zagori Mountain Running ξεκίνησε το 2011, όσο απίστευτο κι αν ακούγεται, από ένα στοίχημα. Αν δηλαδή,μέσα σε 29 ημέρες θα μπορούσε να σχεδιαστεί και να υλοποιηθεί ένας αγώνας με τουλάχιστον 150 συμμετοχές. Το στοίχημα κερδήθηκε και πάνω από 300 άτομα πέρασαν την γραμμή του τερματισμού.

  • Εμφανίσεις: 12

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

val m amo

VIDEOS