Παραμυθιά: Το διήμερο πρόγραμμα εορτασμού της ανακομιδής των Iερών Λειψάνων του Αγίου Δονάτου του ΘαυματουργούΤην ανακομιδή των Iερών Λειψάνων του Αγίου Δονάτου του Θαυματουργού εορτάζει η Παραμυθιά, την Παρασκευή 28 και Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου.

Την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου και από ώρα 7.00μ.μ, θα τελεσθεί Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός, μετ’ αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Παραμυθίας, Φιλιατών, Γηρομερίου και Πάργας κ.κ.ΤΙΤΟΥ. Μετά το πέρας του Πανηγυρικού Εσπερινού και ώρα 8:45μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η λιτάνευση του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Δονάτου, επι της οδού Κ. Καραμανλή.

Το Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου και ώρα 7:00π.μ., θα τελεσθεί όρθρος, Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και μνημόσυνο υπέρ των πεσόντων 49 Προκρίτων της πόλεως Παραμυθίας, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Παραμυθίας, Φιλιατών, Γηρομερίου και Πάργας κ.κ. ΤΙΤΟΥ. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας Θα ακολουθήσει επιμνημόσυνη δέηση στον τόπο της Θυσίας των 49 Προκρίτων.


 

 • Εμφανίσεις: 22

Συνεχίζονται και τον Σεπτέμβρη οι προβολές της παραγωγής εικονικής πραγματικότητας του ΙΜΕ «Αγία Σοφία: 1.500 Χρόνια Ιστορίας»


Για τον καλύτερο συντονισμό της επίσκεψής σας, η Εφορεία Αρχαιοτήτων Θεσπρωτίας σας ενημερώνει ότι κατά τον μήνα Σεπτέμβριο στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηγουμενίτσας θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω προβολές της παραγωγής εικονικής πραγματικότητας του ΙΜΕ «Αγία Σοφία: 1.500 Χρόνια Ιστορίας», διάρκειας 40 λεπτών:

Πρόγραμμα προβολών
 • Πέμπτη, 13/09/2018, 1η προβολή, ώρα έναρξης: 11:00 | 2η προβολή, ώρα έναρξης: 13:00
 • Σάββατο, 15/09/2018, 1η προβολή, ώρα έναρξης: 11:00
 • Τρίτη, 18/09/2018, 1η προβολή, ώρα έναρξης: 11:00 | 2η προβολή, ώρα έναρξης: 13:00
 • Πέμπτη, 20/09/2018, 1η προβολή, ώρα έναρξης: 11:00 | 2η προβολή, ώρα έναρξης: 13:00
 • Κυριακή, 23/09/2018, 1η προβολή, ώρα έναρξης: 11:00
 • Τρίτη, 25/09/2018, 1η προβολή, ώρα έναρξης: 11:00 | 2η προβολή, ώρα έναρξης: 13:00
 • Πέμπτη, 27/09/2018, 1η προβολή, ώρα έναρξης: 11:00 | 2η προβολή, ώρα έναρξης: 13:00
 • Σάββατο, 29/09/2018, 1η προβολή, ώρα έναρξης: 11:00
Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο τηλέφωνο 2665.0.28539 (Δευτ.-Παρ. 09:00-14:00). Παρακαλούμε για την προσέλευσή σας 10 λεπτά πριν την έναρξη της προβολής. Ελάχιστος αριθμός συμμετοχής 5 άτομα. Σε περίπτωση ακύρωσης, παρακαλούμε ενημερώστε εγκαίρως.

Για τις προγραμματισμένες προβολές του Οκτωβρίου θα ακολουθήσει νέα ενημέρωση.

Διοργάνωση: Δήμος Ηγουμενίτσας, Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, Εφορεία Αρχαιοτήτων Θεσπρωτίας

O Προϊστάμενος της Εφορείας
Ιωάννης Χουλιαράς
Αρχαιολόγος • Εμφανίσεις: 89

Η ΗΠΕΙΡΟΣ ταξιδεύει, την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου στο Ωδείο Ηρώδου του ΑττικούΤετάρτη 3 Οκτωβρίου στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού
Ώρα έναρξης 20.30.

Η διαχρονική διαδρομή του τόπου μέσα από την πνευματική και καλλιτεχνική του δημιουργία.

Μεγάλη μουσικοθεατρική και χορευτική παράσταση, που διοργανώνει η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος.

Σκηνοθεσία: Αντώνης Τσάβαλος

«Χάραζε ο τόπος με βουνά πολλά
κι ανάτελλε τα ζωντανά του,
καλούς ανθρώπους και κακούς, νυφίτσες,
αλεπούδες, μια λίμνη ως κόρην
οφθαλμού και κάστρα πατημένα» (Μιχάλης Γκανάς, για τα Γιάννενα).

Ένα ταξίδι στο μύθο, στην πραγματικότητα και στην ιστορία της Ηπείρου, από την αρχαιότητα ως τις ημέρες μας, που μας αποκαλύπτει τις διαστάσεις του αρχαίου, του βυζαντινού, του νεότερου και του σύγχρονου πολιτισμού της.

Από το αρχαίο θέατρο της Δωδώνης και το ιερό μαντείο, την αρχαία Νικόπολη και τον μυθικό Αχέροντα, μέχρι τα θαυμαστά τοξωτά ηπειρώτικα γεφύρια, την «λίμνη των θρύλων» με την καστροπολιτεία των Ιωαννίνων, και την ξακουστή μουσική παράδοση του Πωγωνίου, του Ζαγορίου, των Τζουμέρκων, της Πρέβεζας και της Θεσπρωτίας. Η διαχρονική διαδρομή της Ηπείρου στα άκρα της οικουμένης, όπου οι Ηπειρώτες ξεχύθηκαν σε όλα τα μήκη και πλάτη της. Η ζωή και τα πάθη τους στο συνεχές ταξίδι τους. Οι ευεργέτες Ηπειρώτες και η μεγάλη προσφορά τους στην Ευρώπη, στα Βαλκάνια, στον κόσμο.

Με την παρακαταθήκη όλων των Ηπειρωτών δημιουργών και την συμμετοχή:

-των λαμπρών αστέρων της μουσικής, Πέτρος Λούκας Χαλκιάς, Νίκος Φιλιππίδης, Ναπολέων Δάμος, Σταύρος Καψάλης, Γιώργος Κωτσίνης, Ηλίας Πλαστήρας, Αλέξανδρος Αρκαδόπουλος, Σάββας Σιάτρας, Αντώνης Κυρίτσης, Γιάννης Παπακώστας, Κώστας Τζίμας, Μάκης Κιάμος, Παγώνα Αθανασίου, Δημήτρης Υφαντής, κ.α,

- των πολυφωνικών σχημάτων “Κυράδες της Άνω Δερόπολης”, “Χαονία” και εργαστήρι πολυφωνικού Π.Σ.Ε., και με μία πανδαισία Ηπειρώτικων χορευτικών ομίλων επί σκηνής,

-με ένα μεγάλο σύνολο από εκπροσώπους όλων των τεχνών, των σπουδαίων ηθοποιών της (Γιώργος Αρμένης, Παντελής Παπαδόπουλος, Θεοδώρα Σιάρκου, Ρηνιώ Κυριαζή, Βασίλης Σιάφης, Γιώργος Νάκος, Τάσσος Νούσιας, Χρήστος Νίνης, Ρηνιώ Μπάλκου – Παπαδοπούλου, Λάμπρος Γραμματικός, Στέλιος Θεοδώρου, κ.α.) και με οδηγό την λογοτεχνική δημιουργία των σπουδαίων συγγραφέων της Ηπείρου (Κ. Κρυστάλλης, Χ. Χριστοβασίλης, Μ. Γκανάς, Τ. Πορφύρης, Γ. Χουλιαράς, Δ. Χατζής, Χ. Μηλιώνης, Δ. Τζιόβας, Σ. Δημητρίου, Β. Γκουρογιάννης κ.α.), θα αναδειχθεί η υπέρλαμπρη Ηπειρώτικη δημιουργία, ο ζηλευτός υλικός και άυλος πολιτισμός της, στους αιώνες της ιστορίας της.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
ΣΚΗNΟΘΕΣΙΑ: Αντώνης Τσάβαλος
ΕΡΕΥΝΑ ΚΕΙΜΕΝΩΝ: Συντονιστής: Ευάγγελος Αυδίκος (Καθηγητής Λαογραφίας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας), με συνεργάτες τους Γεώργιο Κίτσιο (Λέκτορας Εθνομουσικολογίας Α.Π.Θ.), Δρ. Θανάση Κούγκουλο (Ε.ΔΙ.Π. Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης), Γιάννη Παππά (Φιλόλογο - Συγγραφέα) και Ανδρομάχη Μπούνα (Διδάκτωρ Κοινωνικής Ανθρωπολογίας).
ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ: Φεβρωνία Ρεβύνθη, Αντώνης Τσάβαλος
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ : Κρίκος Πολιτιστικά Δρώμενα

Προπώληση εισιτηρίων:
viva.gr https://www.viva.gr/tickets/music/irodeio/i-ipeiros-taxidevei/
Τιμές εισιτηρίων: 15, 25, 35, 45, 60€
Διοργάνωση :ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ
Κλεισθένους 15, Αθήνα
Εκτέλεση παραγωγής : ΚΡΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ 


 

 • Εμφανίσεις: 106

«Grow Greek Tourism Online» της Google από το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας


Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας σας καλεί να συμμετάσχετε στο δωρεάν σεμινάριο με θέμα «Ψηφιακές Δεξιότητες για τουριστικές επιχειρήσεις» το οποίο συνδιοργανώνεται από το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας και την πρωτοβουλία «Grow Greek Tourism Online» της Google, την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου, στις 6.30 - 8.00μμ, στο Επιμελητήριο Θεσπρωτίας,(Συνεδριακό Κέντρο, Πλαϊνή Είσοδος, Αγίων Αποστόλων 55, Ηγουμενίτσα)

Εγγραφείτε στο g.co/greektourism/epirus

Το σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον χώρο του τουρισμού, αλλά και σε όσους επιθυμούν να αξιοποιήσουν το διαδίκτυο για να αναπτύξουν την επιχείρησή τους, ενισχύοντας τη διαδικτυακή τους παρουσία όλο το χρόνο. Μέσα από το σεμινάριο, οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν για επιτυχημένα παραδείγματα ψηφιακού μάρκετινγκ, καθώς και για τη χρήση βασικών διαδικτυακών εργαλείων για την προώθηση της επιχείρησής τους όλο το χρόνο, όπως η διαμόρφωση μιας ιστοσελίδας φιλικής προς όλες τις συσκευές, η παρουσία τους σε ψηφιακούς τοπικούς καταλόγους, η χρήση μέσων κοινωνικής δικτύωσης, κλπ.

Η πρωτοβουλία «Grow Greek Tourism Online» της Google πραγματοποιεί τόσο κατ' ιδίαν συναντήσεις, όσο και ομαδικά σεμινάρια σε ψηφιακές δεξιότητες σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου, με στόχο την ενίσχυση της ψηφιακής παρουσίας των επιχειρήσεων όλο το χρόνο. Η πρωτοβουλία τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης και εντάσσεται στις δράσεις της Εθνικής Συμμαχίας για την Ενίσχυση των Ψηφιακών Δεξιοτήτων και της Εργασίας στην Ελλάδα.

Εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε πώς μπορείτε να αναπτύξετε την επιχείρησή σας χρησιμοποιώντας το διαδίκτυο και τα δωρεάν εργαλεία που είναι διαθέσιμα, δηλώστε συμμετοχή στο g.co/greektourism/epirus, καθώς λόγω περιορισμένων θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το g.co/greektourism ή στείλτε μας e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. • Εμφανίσεις: 99

Ορειβατική συνάντηση 15 & 16 Σεπτεμβρίου στην Μουργκάνα30η Σ.Ο.Σ.Δ.Ε.Η - 15 & 16 Σεπτεμβρίου 2018
Χωριό: Τσαμαντάς Φιλιατών (Λαογραφικό Μουσείο)
Όρος: Μουργκάνα
Διοργανωτής: Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Ηγουμενίτσας

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ:

ΣΑΒΒΑΤΟ, 15/9/2018 : ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

16:00 - 18:30:
Προσέλευση ορειβατών, εγγραφή στη γραμματεία, παραλαβή κουπονιού για την λήψη φαγητού, στήσιμο σκηνών, τακτοποίηση.

18:30 - 18:45:
Υποδοχή - καλωσόρισμα / χαιρετισμοί συλλόγων

19:00 - 20:00:
- Τραγούδι: Ομοσπονδία Μουργκάνας,
Δημοτικά τραγούδια
- Ποίηση Μιχάλη Γκανά
- Συγγραφικά αποσπάσματα από τα έργα των Μιχάλη Γκανά και
Σωτήρη Δημητρίου
- Δρώμενα
Επιμέλεια: Βεατρίκη Τζούρτζου

20:00 - 21:00:
Σερβίρισμα φαγητού (κοκκινιστό μοσχάρι στο καζάνι)

21:00 - 00:30:
Παραδοσιακό γλέντι με τους Κολιουσαίους και την παρέα τους (χωρίς μικρόφωνα).

00: 30:
Λήξη προγράμματος


ΚΥΡΙΑΚΗ, 16/9/2018

07:30 – 08:30: Πρωιό (Τσάϊ βουνού)

ΠΟΡΕΙΕΣ: ΔΥΟ

1η πορεία: Τσαμαντάς - Διάσελο Χάβου - Τσαμαντάς.
Βαθμός Δυσκολίας Α΄ (μικρή)
Ώρες: 4 ~ 5
Συνολική απόσταση: 12 χλμ.
Υψομετρική 650 μ.
Αρχηγός: Μπάλλος Παναγιώτης

2η πορεία: Λιας (Περιβόλι) - Κορυφή Μουργκάνας 1806 μ. - Λιας
Βαθμός Δυσκολίας: Γ΄ (μεγάλη)
Ώρες: 8
Συνολική απόσταση: 15 χλμ.
Υψομετρική 1.150 μ.
Αρχηγός: Ντόκος Ευάγγελος

Όλες οι πορείες θα συνοδεύονται από έμπειρα μέλη του συλλόγου μας.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο του συλλόγου 2665-400802 καθημερινά 7-9μμ, καθώς και στο κινητό του Προέδρου 6976438074.

Χρήσιμες Πληροφορίες :
Στο χωριό Λιας (απόσταση Λιας - Τσαμαντάς 9 km) λειτουργεί Ξενώνας 7 δωματίων. Για κρατήσεις: 2664041602 & 6972322154, κα Λίτσα Νταφλάκη.


 

 • Εμφανίσεις: 87

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΗΜΕΡΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣΣτα πλαίσια εορτασμού της ημέρας εθνικής μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό Κράτος (έχει καθιερωθεί με το ΠΔ 304/2001), που φέτος θα γίνει την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018, καταρτίζουμε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που θα λάβουν χώρα στην Δημοτική Κοινότητα ΝΕΑΣ ΣΕΛΕΥΚΕΙΑΣ του Δήμου Ηγουμενίτσας, ως ακολούθως:

ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018.
ΓΕΝΙΚΑ:
1. Γενικός σημαιοστολισμός από την 8η πρωινή ώρα μέχρι και τη δύση του ηλίου της 16ης Σεπτεμβρίου, ημέρας της εορτής.
2. Φωταγώγηση των δημοσίων, δημοτικών και κοινοτικών καταστημάτων, καθώς και των καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ. και των Τραπεζών, από τη δύση του ηλίου της 16ης Σεπτεμβρίου μέχρι τις πρωϊνές ώρες της επόμενης.

Ώρα 10.00΄: Πέρας προσελεύσεως επισήμων στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου Νέας Σελεύκειας

Ώρα 10.05΄: Επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου Νέας Σελεύκειας, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Παραμυθιάς, Φιλιατών, Γιρομερίου και Πάργας, κ.κ. Τίτου.
Μετά τη δοξολογία ακολουθεί εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από την κα. Ιωάννογλου Παρασκευή Φιλόλογο.

Ώρα 10.45΄ : Επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο Ηρώων της ΝΕΑΣ ΣΕΛΕΥΚΕΙΑΣ και κατάθεση στεφάνων από τους κ.κ.:
α) Μικρασιάτες της Νέας Σελεύκειας
β) Αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας
γ) Βουλευτή Νομού Θεσπρωτίας κ. Κάτση Μάριο
δ) Βουλευτή Νομού Θεσπρωτίας κ. Γιόγιακα Βασίλειο
ε) Ανώτερο Διοικητή Φρουράς Φιλιατών
στ) Δήμαρχο Ηγουμενίτσας
ζ) Δ/ντή Αστυνομικής Δ/νσης Θεσπρωτίας
η) Εκπρόσωπο Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής
θ) Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσπρωτίας
ι) Πρόεδρο Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Νέας Σελεύκειας
ια) Πολιτιστικό Σύλλογο Νέας Σελεύκειας

- Ενός λεπτού σιγή – ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ • Εμφανίσεις: 108

«Grow Greek Tourism Online» της Google από το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας


Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας σας καλεί να συμμετάσχετε στο δωρεάν σεμινάριο με θέμα «Ψηφιακές Δεξιότητες για τουριστικές επιχειρήσεις» το οποίο συνδιοργανώνεται από το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας και την πρωτοβουλία «Grow Greek Tourism Online» της Google, την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου, στις 6.30 - 8.00μμ, στο Επιμελητήριο Θεσπρωτίας,(Συνεδριακό Κέντρο, Πλαϊνή Είσοδος, Αγίων Αποστόλων 55, Ηγουμενίτσα)

Εγγραφείτε στο g.co/greektourism/epirus

Το σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον χώρο του τουρισμού, αλλά και σε όσους επιθυμούν να αξιοποιήσουν το διαδίκτυο για να αναπτύξουν την επιχείρησή τους, ενισχύοντας τη διαδικτυακή τους παρουσία όλο το χρόνο. Μέσα από το σεμινάριο, οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν για επιτυχημένα παραδείγματα ψηφιακού μάρκετινγκ, καθώς και για τη χρήση βασικών διαδικτυακών εργαλείων για την προώθηση της επιχείρησής τους όλο το χρόνο, όπως η διαμόρφωση μιας ιστοσελίδας φιλικής προς όλες τις συσκευές, η παρουσία τους σε ψηφιακούς τοπικούς καταλόγους, η χρήση μέσων κοινωνικής δικτύωσης, κλπ.

Η πρωτοβουλία «Grow Greek Tourism Online» της Google πραγματοποιεί τόσο κατ' ιδίαν συναντήσεις, όσο και ομαδικά σεμινάρια σε ψηφιακές δεξιότητες σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου, με στόχο την ενίσχυση της ψηφιακής παρουσίας των επιχειρήσεων όλο το χρόνο. Η πρωτοβουλία τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης και εντάσσεται στις δράσεις της Εθνικής Συμμαχίας για την Ενίσχυση των Ψηφιακών Δεξιοτήτων και της Εργασίας στην Ελλάδα.

Εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε πώς μπορείτε να αναπτύξετε την επιχείρησή σας χρησιμοποιώντας το διαδίκτυο και τα δωρεάν εργαλεία που είναι διαθέσιμα, δηλώστε συμμετοχή στο g.co/greektourism/epirus, καθώς λόγω περιορισμένων θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το g.co/greektourism ή στείλτε μας e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. • Εμφανίσεις: 123

Ηγουμενίτσα: Με επιτυχία το πολιτικό-πολιτιστικό διήμερο εκδηλώσεων της Τ.Ε Θεσπρωτίας ΑΝΤΑΡΣΥΑΣ


Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 1-2 Σεπτεμβρίου το πολιτικό-πολιτιστικό διήμερο εκδηλώσεων της Τ.Ε Θεσπρωτίας ΑΝΤΑΡΣΥΑΣ στην Ηγουμενίτσα με την υποστήριξη των Τ.Ε Ηπείρου & Κέρκυρας. 
Ένα διήμερο συμβολή για τον τόπο με πλούσιες συζητήσεις και πολιτιστικές εκδηλώσεις, με την πρώτη μέρα η θεματολογία να περιλαμβάνει : Πολεμικούς Ανταγωνισμούς-ΑΟΖ & Εξορύξεις και τη δεύτερη μέρα: Τουρισμός -Νέοι Εργαζόμενοι , Ελαστικές Σχέσεις Εργασίας σε Ιδιωτικό και Δημόσιο τομέα. 
Μέσα από τη συμμετοχή και τις τοποθετήσεις του κόσμου ανέδειξε την αγωνία των συμπολιτών μας και την ανάγκη για ανατροπή της κυβέρνησης Συριζα- ΑΝΕΛ αλλά και της συνολικής απάντησης απέναντι στην επίθεση του κεφαλαίου.

Ευχαριστούμε όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία του φεστιβάλ και καλούμε κόντρα και απέναντι στον κοινωνικό και εργασιακό μεσαίωνα όλους τους εργαζόμενους, ανέργους, νεολαίους και απόμαχους της δουλειάς στην ανεξάρτητη ταξική διαδήλωση για τη ΔΕΘ 8/9, 6:00μμ στην Καμάρα. • Εμφανίσεις: 122

Περισσότερα Άρθρα...

 1. Πανηγύρι στον Παραπόταμο Θεσπρωτίας για τη γέννηση της Θεοτόκου
 2. Πανηγύρι στον Παραπόταμο Θεσπρωτίας για τη γέννηση της Θεοτόκου
 3. Ο Μάριος Φραγκούλης την Κυριακή στην Κέρκυρα
 4. ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ηπείρου: Πολιτικό-πολιτιστικό διήμερο στην Ηγουμενίτσα
 5. Με συμμετοχή πλήθους θεατών το 9ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών χορών Φωτικαίων Γαία
 6. Την Δευτέρα το Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή στην Παραμυθιά
 7. Διήμερο εκδηλώσεων στην Παραμυθιά της νεολαία του ΚΚΕ (μ-λ)
 8. ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ηπείρου: Πολιτικό-πολιτιστικό διήμερο στην Ηγουμενίτσα
 9. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ AΓΙΟΥ KOΣΜΑ ΡΑΓΙΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
 10. Αυγουστιάτικο φεγγάρι στους Αρχαιολογικούς χώρους της Ηπείρου
 11. Ηγουμενίτσα: Στις 31 Αυγούστου το γλέντι του ΠΑΜΕ
 12. ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ: ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
 13. Σήμερα το εξ αναβολής 9ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών "ΦΩΤΙΚΑΙΩΝ ΓΑΙΑ"
 14. Εκατοντάδες πιστοί στη θαυματουργή Παναγία του Κώσταρι της Β. Ηπείρου
 15. Σήμερα το Αντάμωμα Σουλιωτών

+ Σας ενδιαφερουν...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

VIDEOS