«Επίσημο καλωσόρισμα» των φιλοξενούμενων Ευρωπαίων καθηγητών

Στο  «Επίσημο καλωσόρισμα» των φιλοξενούμενων Ευρωπαίων καθηγητών από σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Βουλγαρίας, Γερμανίας, Ιταλίας, Κροατίας, Κύπρου, Ρουμανίας, Σλοβακίας και Τουρκίας το οποίο διοργανώθηκε από το

 • Εμφανίσεις: 35

Στην Ελάτη Τρικάλων η εξόρμηση του Ορειβατικού Συλλόγου

Διήμερη εξόρμηση στην Ελάτη Τρικάλων διοργανώνει το διήμερο 27-28 Μαΐου ο Ορειβατικός Σύλλογος Ιωαννίνων. Η αναχώρηση θα γίνει στις 8 το πρωί του Σαββάτου από την έξοδο του parking της κεντρικής πλατείας και στη διαδρομή θα γίνουν στάσεις

 • Εμφανίσεις: 48

Moυσικοχορευτική εκδήλωση με τίτλο «Άνδρας, αφέντης του σπιτιού και απαντοχή του κόσμου»

Tη μουσικοχορευτική εκδήλωση με τίτλο «Άνδρας, αφέντης του σπιτιού και απαντοχή του κόσμου» παρουσιάζει ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Η Λούτσα» του δήμου Ιωαννιτών το Σάββατο 27 Μαΐου, στις 8.30 το βράδυ, στην αίθουσα «Βασίλειος Πυρσινέλλας»

 • Εμφανίσεις: 94

22-23 Ιουλίου... Έρχεται το 7ο Zagori Mountain Running

zagori st17

Στις 22-23 Ιουλίου πραγματοποιείται το 7ο Zagori Mountain Running, η μεγαλύτερη γιορτή ορεινού τρεξίματος και μια μεγάλη πρόκληση για όλους όσοι θέλουν να ζήσουν μια ανεπανάληπτη εμπειρία, τον αγώνα, τον τερματισμό μετά από πολλές ώρες προσπάθειας, στον τόπο πίσω από το βουνό, στο μαγευτικό Ζαγόρι .

Η διοργάνωση θεσμός πλέον, του Zagori Mountain Running ξεκίνησε το 2011, όσο απίστευτο κι αν ακούγεται, από ένα στοίχημα. Αν δηλαδή,μέσα σε 29 ημέρες θα μπορούσε να σχεδιαστεί και να υλοποιηθεί ένας αγώνας με τουλάχιστον 150 συμμετοχές. Το στοίχημα κερδήθηκε και πάνω από 300 άτομα πέρασαν την γραμμή του τερματισμού.

 • Εμφανίσεις: 132

«Μικρές Σκοτεινές Ιστορίες» για τέσσερις ακόμη παραστάσεις

btzoumistories

Οι «Μικρές Σκοτεινές Ιστορίες» επιστρέφουν στον Χώρο Τέχνης «βορείως» (ΚΕ.ΠΑ.ΒΙ. αίθουσα 120) για τέσσερις ακόμη παραστάσεις.

Η Ομάδα Τέχνης «βορείως» του δήμου Βορείων Τζουμέρκων, μετά τις έξι παραστάσεις που δόθηκαν στα τέλη Μαρτίου, παρουσιάζει τη φετινή της θεατρική παραγωγή από την Κυριακή 28 έως και την Τετάρτη 31 Μαΐου, στις 9.15 το βράδυ, με την παράσταση της Τρίτης 30 Μαΐου να εντάσσεται στο πλαίσιο συμμετοχής της Ομάδας στην εκδήλωση του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ιωαννίνων «Μάιος 2017, μήνας ερασιτεχνικής θεατρικής δημιουργίας».

 • Εμφανίσεις: 59

Την Κυριακή έχει… παρέλαση σαπουνόφουσκας!

afisa sapounof

Το Κέντρο Νέων Ηπείρου διοργανώνει την εκδήλωση «Ioannina Global Bubble Parade» που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Μαίου στην κεντρική πλατεία των Ιωαννίνων ( απέναντι από την Περιφέρεια Ηπείρου ).

To «Global Bubble Parade» είναι ένα διεθνές κίνημα που προωθεί την χαρά και προσπαθεί να φέρει την κοινωνία κοντά.

Πέρυσι συμμετείχαν 82 πόλεις από 47 χώρες του κόσμου . Μέσα από αυτήν την εκδήλωση τα άτομα μοιράζονται την πεποίθηση ότι ευτυχία είναι το ταξίδι και όχι ο προορισμός.

 • Εμφανίσεις: 70

Με επιτυχία η συμμετοχή του Δήμου Αρταίων στην Έκθεση «Ελλάδος Γεύση»

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του Δήμου Αρταίων στην Έκθεση «Ελλάδος Γεύση», που πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην Αθήνα. Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης προβλήθηκαν τα μνημεία της περιοχής και τα αξιοθέατα,

 • Εμφανίσεις: 77

Πράσινες Πολιτιστικές Διαδρομές.. Οι δράσεις στα Γιάννινα

ardodoni

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφέρειας Ηπείρου συμμετέχει στην πανελλαδική δράση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού «Πράσινες Πολιτιστικές Διαδρομές 2017» με σειρά δράσεων:

Πέμπτη, 25 Μαΐου 2017
Βίτσα Ζαγορίου:
Εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο «Βίτσα Ζαγορίου: Διαδρομές στον χώρο και τον χρόνο» σε συνεργασία με τον Φορέα Διαχείρισης Εθνικών Δρυμών Βίκου – Αώου και Πίνδου, το Γεωπάρκο Βίκου-Αώου και την υποστήριξη του Δήμου Ζαγορίου.

 • Εμφανίσεις: 79

''Πράσινες Πολιτιστικές Διαδρομές 2017''

Η  Εφορεία Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας  και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφέρειας Ηπείρου συμμετέχει στην πανελλαδική δράση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού «Πράσινες Πολιτιστικές Διαδρομές 2017»

 • Εμφανίσεις: 57

Περισσότερα Άρθρα...

 1. «Εννέα Μουσεία, εννέα τόποι. Χαρτογραφώντας το μέλλον» 1η Συνάντηση Δικτύου
 2. Κατερίνα,του Αύγουστου Κορτώ
 3. «Κατερίνα» Για μία παράσταση στα Γιάννινα
 4. Μια ωδή αφιερωμένη στην Αρχαία Νικόπολη
 5. Ετήσια θεματική παράσταση χορευτικών τμημάτων Παραδοσιακών χορών
 6. Την Δευτέρα.. «Η μνήμη αφηγείται την πόλη»
 7. Οι Μικροί Ροβινσώνες της ΕΛΕΠΑΠ εξερεύνησαν την Αθήνα
 8. Δύο νέες διαλέξεις Αυτογνωσίας και αυτή την Κυριακή στα Ιωάννινα
 9. 3o Διεθνές Συνέδριο Οικονομικής και Κοινωνικής Ιστορίας Ιστορία της εργασίας: παραγωγή, αγορές, σχέσεις, πολιτικές (τέλος Μεσαίωνα-αρχές 21ου αι.).
 10. Το τρίτο έργο "Τα ταξίδια της Φηγού" του Π. Μπάρκα παρουσιάζονται στα Ιωάννινα
 11. Οι "Αρχαιολογικοί Διάλογοι" τον Ιούνιο στα Γιάννινα
 12. Επιστημονικό σεμινάριο με θέμα τον Αυτισμό και τη ΔΕΠΥ
 13. «Ο Επιθεωρητής» του Νικολάϊ Γκόγκολ, από την Ερασιτεχνική Σκηνή του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων
 14. Ομιλία με θέμα: “Σχέσεις γονέων και παιδιών”
 15. Στους Δομολίτες των Άλπεων ο Ορειβατικός Ιωαννίνων

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

VIDEOS