Δύο νέες διαλέξεις Αυτογνωσίας και αυτή την Κυριακή στα Ιωάννινα

Με ελεύθερη είσοδο, αυτή την Κυριακή στις 6,00μ.μ. στο ξενοδοχείο «Παλλάδιον», συνεχίζονται τα μαθήματα Πρακτικής Ψυχολογίας και Εσωτερικής Αναζήτησης, από τη γνωστική Πολιτιστική-αφιλοκερδή –εταιρεία Samael-Lakhsmi, μετά τα 2 εισαγωγικά θέματα που αφορούσαν τις έννοιες της Γνώσης και του Ψυχισμού (Ουσίας,  Προσωπικότητας, και πολλαπλού Εγώ).

Τα θέματα αυτής της Κυριακής είναι: Η Αφύπνιση της Συνείδησης (Το κλειδί Υ.Α.Τ.) και Το ψυχολογικό Εγώ.

Στις πρώτη διάλεξη, θα αναλυθούν οι διαφορετικές έννοιες του υποσυνείδητου, της εγρήγορσης και της Συνείδησης. Θα τονισθεί η θεμελιώδης σημασία της Αφύπνισης της Συνείδησης, ώστε αναπτύσσοντάς την να μπορούμε να έχουμε πάντα (και μόνο) σωστές επιλογές στη Ζωή μας! Τέλος, θα  απαντηθούν τα αναπόφευκτα ερωτήματα:

Γιατί η Συνείδηση «κοιμάται»; Ποιες είναι οι αιτίες και ποιος ο μηχανισμός του «ύπνου» της; Πως μπορούμε να τη ξυπνήσουμε και να την αναπτύξουμε;

Στη δεύτερη διάλεξη, θα τονισθεί η έννοια του πολλαπλού εγώ και των λεγεώνων

που κουβαλά! Θα αναλυθούν οι τρόποι σχηματισμού και εμφάνισης των ψυχολογικών ελαττωμάτων (εγωισμοί)  που έχουμε όλοι μας, πόσο μας εμποδίζουν στην εσωτερική μας πρόοδο και θα προταθούν συγκεκριμένες πρακτικές που δίνει η Γνώση για τη διάλυσή τους.

 

Οι διαλέξεις απευθύνονται σε όλους και είναι εκλαϊκευμένες, χωρίς να απαιτούν συγκεκριμένο επίπεδο σπουδών.

 

Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν αυτή τη δωρεάν σειρά -των 22- μαθημάτων, θα πρέπει να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέχρι και την Κυριακή, όπου ολοκληρώνονται οι εγγραφές. Οι θέσεις είναι περιορισμένες -(τηλέφωνο επικοινωνίας 6938677770).

 

Από την επόμενη Τετάρτη (24 Μαΐου) τα μαθήματα θα συνεχίζονται πλέον κάθε Τετάρτη, στον ίδιο χώρο (Ξενοδοχείο Παλλάδιον, 1ος όροφος,  ΑΙΘΟΥΣΑ  « ΑΩΟΣ») την ίδια ώρα (στις 6.00 το απόγευμα).

+ Σας ενδιαφερουν...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

VIDEOS