Ηπειρωτικα Νεα

Τα Δωδωναία Εκπαιδευτήρια στον Ζωγράφειο Οίκο Ευγηρίας

 Τον Ζωγράφειο Οίκο Ευγηρίας επισκέφτηκαν μαθητές των Δωδωναίων Εκπαιδευτηρίων, για να μεταφέρουν τις ευχές τους στους τροφίμους του Οίκου ενόψει της εορτής του Πάσχα. Τους μαθητές υποδέχτηκε η Αντιπρόεδρος του Ζωγράφειου Οίκου Ευγηρίας, κα Ντίνα Μπακόλα.

Η κα Μπακόλα ξενάγησε τα παιδιά στον χώρο του γηροκομείου, αναφέρθηκε στους ευεργέτες του, στον τρόπο λειτουργίας του, καθώς και στην καθημερινή διαβίωση των ηλικιωμένων. Τέλος,   οι μαθητές προσέφεραν στους ηλικιωμένους λαμπάδες που οι ίδιοι κατασκεύασαν και γλυκά δικής τους παρασκευής, συνομίλησαν μαζί τους κι  αντάλλαξαν ευχές για Καλή Ανάσταση.
 

Έκανε αναλήψεις με την κάρτα που έκλεψε

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, κλοπή χρηματικού ποσού από 52χρονο αλλοδαπό στον Άγιο Σπυρίδωνα Άρτας.

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 23χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε, ο 23χρονος, την 17-04-2019 εισήλθε σε αποθήκη 52χρονου αλλοδαπού, απ’ όπου αφαίρεσε μία κάρτα συναλλαγών καθώς και άλλα έγγραφα. Στην συνέχεια με την κλεμμένη κάρτα, πραγματοποίησε διαδοχικές αναλήψεις από μηχάνημα αυτόματης ανάληψης μετρητών, αφαιρώντας συνολικά από τον λογαριασμό του το χρηματικό ποσό των (590) ευρώ, ενώ αποπειράθηκε να προβεί και σε άλλες συναλλαγές χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

Με αφορμή το παραπάνω περιστατικό η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου προτείνει τα ακόλουθα:

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΣΑΣ

 • Αποφεύγετε να χρησιμοποιείτε ως κωδικό (ΡΙΝ) την ημερομηνία γέννησης, τον αριθμό τηλεφώνου ή άλλα προσωπικά σας στοιχεία που μπορεί να γίνουν εύκολα αντιληπτά από επιτήδειους.
 • Αποφεύγετε να γράφετε το ΡΙΝ οπουδήποτε.
 • Αποφεύγετε να χρησιμοποιείτε το ίδιο ΡΙΝ σε περισσότερες από μια κάρτες σας.
 • Επιλέξτε και απομνημονεύστε τον κωδικό ΡΙΝ που μόνο εσείς θα γνωρίζετε και που δεν θα μπορεί να προσδιορισθεί από προσωπικά σας αντικείμενα που υπάρχουν στο πορτοφόλι ή στη τσάντα σας.
 • Μην δίνετε τον κωδικό σας PIN σε οποιονδήποτε και κάτω από οποιεσδήποτε περιστάσεις. Εάν κάποιος, για παράδειγμα επικαλεσθεί ότι τηλεφωνεί από την τράπεζα και ζητήσει τον αριθμό του ΡΙΝ για επαλήθευση, μην τον δώσετε. Οι Τράπεζες δεν ακολουθούν αυτή την πρακτική. Εάν έχετε αναγνώριση κλήσης, καταγράψτε τον αριθμό που αναγράφηκε στην τηλεφωνική σας συσκευή και ενημερώστε αμέσως την Αστυνομία.
 • Μην αφήνετε ποτέ την απόδειξη συναλλαγής που έχει εκδώσει το Α.Τ.Μ.
 • Συγκρίνετε τις αποδείξεις ανάληψης χρημάτων του Α.Τ.Μ. με το μηνιαίο ενημερωτικό δελτίο κίνησης του λογαριασμού σας. Εάν παρατηρήσετε οποιαδήποτε συναλλαγή που δεν έχετε πραγματοποιήσει ενημερώστε αμέσως την Τράπεζα.
 • Να υπογράφετε την κάρτα σας. Αυτό εμποδίζει τον οποιοδήποτε να παραποιήσει το όνομά σας πάνω σε αυτήν.
 • Μη δίνετε και μη δανείζετε ποτέ και σε κανέναν την κάρτα σας.
 • Όταν κυκλοφορείτε έχετε μαζί σας μόνο τις κάρτες που προτίθεστε να χρησιμοποιήσετε.
 • Αναφέρατε αμέσως την κλοπή ή την απώλεια κάρτας στην Τράπεζα και στην Αστυνομία.

 

 

Ο Δήμαρχος Ιωαννίνων επισκέφθηκε τη “ΣΧΕΔΙΑ”

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ν. Ιωαννίνων «Σχεδία» επισκέφτηκε σήμερα ο Δήμαρχος Ιωαννίνων και επικεφαλής της παράταξης «Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα», Θωμάς Μπέγκας, μαζί με υποψήφιους Συμβούλους της παράταξης του

Στη Σχεδία τους υποδέχθηκε ο πρόεδρος της Στέφανος Τζιμογιάννης, ο οποίος τους ενημέρωσε για τις δράσεις που αναλαμβάνει αυτή την περίοδο η συγκεκριμένη δομή
Ο κ. Τζιμογιαννης τόνισε πως από το 1994 το Κέντρο λειτουργεί με την υποστήριξη και του Δήμου ενώ πρόσθεσε ότι αυτή τη δημοτική θητεία η συνεργασία μεταξύ των δύο φορέων, κυρίως μέσω του ΟΚΠΑΠΑ, “ήταν εξαιρετική και πολυεπίπεδη”, όπως σημείωσε.
Από τη μεριά του ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας, τόνισε την ιδιαίτερη σημασία της πρόληψης και τον σπουδαίο ρόλο που έχει παίξει στον τομέα αυτό η «Σχεδία».
«Ο Δήμος Ιωαννιτών στηρίζει έμπρακτα όλα αυτά τα χρόνια τη δράση της ‘Σχεδίας’ την ίδια ώρα που στηρίζει συνολικότερα τις ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες με τις δικές του δομές. Ήμασταν από την αρχή και παραμένουμε υπέρμαχοι της δικτύωσης τέτοιων δομών για την κοινωνική προστασία και τις ανάγκες αυξήθηκαν τον καιρό της κρίσης», τόνισε ο κ. Μπέγκας.
Το Δήμαρχο Ιωαννίνων και εκ νέου υποψήφιο, στην επίσκεψη του στη “Σχεδία” συνόδευαν ο πρόεδρος του ΟΚΠΑΠΑ, Φίλιππος Τσουμάνης και η αντιπρόεδρος Εύη Σίμου-Σκαπινάκη, υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι αμφότεροι, η υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Πόπη Στεφανίδη , καθώς και οι υποψήφιοι στην Τοπική Κοινότητα Ιωαννίνων, Αρετή Τασούλα-Γκούρα , πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας και Τάσος Κουτσογιάννης.

Εξιχνιάστηκε υπόθεση διάρρηξης στην Πρέβεζα

Ως δράστες ταυτοποιήθηκαν δύο ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή
Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, υπόθεση διάρρηξης - κλοπής σε μονοκατοικία στην Κάτω Ρευματιά Πρέβεζας και σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών, ηλικίας 25 και 24 ετών.


Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, οι δύο κατηγορούμενοι εμπλέκονται σε διάρρηξη - κλοπή, που έγινε πρωινές ώρες της 07-04-2019 σε μονοκατοικία στην Κάτω Ρευματιά Πρέβεζας, απ’ όπου αφαιρέθηκε χρηματικό ποσό και χρυσά κοσμήματα.
Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.

Η AEGEAN θα μεταφέρει το Άγιο Φως

Η AEGEAN, πιστή στα έθιμα και τις παραδόσεις της Μεγάλης Εβδομάδας και της εορτής του Πάσχα και αντιλαμβανόμενη την σπουδαιότητα της μεταφοράς του Αγίου Φωτός, το Μεγάλο Σάββατο, 27 Απριλίου 2019, εκτός από τις προγραμματισμένες εμπορικές της πτήσεις, θα επιχειρήσει με τρία έξτρα αεροσκάφη (όχι εμπορική πτήση) με σκοπό και μόνο την μεταφορά του Αγίου Φωτός σε όσο το δυνατόν περισσότερους προορισμούς.

Συνολικά, η AEGEAN και η θυγατρική της Olympic Air, θα μεταφέρουν το Άγιο Φως σε 14 προορισμούς.
Τα αεροσκάφη, τα οποία θα αναχωρήσουν αμέσως μετά την άφιξη του Αγίου Φωτός από τα Ιεροσόλυμα, θα επιχειρήσουν προς τρεις διαφορετικούς γεωγραφικούς τομείς και συγκεκριμένα: Ένα προς Αιγαίο, ένα προς Ιόνιο και ένα προς Κεντρική και Ανατολική Ελλάδα.
Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν πτήσεις αποκλειστικά και μόνο για την μεταφορά του Αγίου Φωτός προς: Ιωάννινα, Κεφαλλονιά, Ζάκυνθο, Σάμο, Μύκονο και Λάρισα. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της εταιρείας και σε συνδυασμό με την ώρα άφιξης της αποστολής από τα Ιεροσόλυμα, η προγραμματισμένη ώρα άφιξης στον τελευταίο προορισμό για κάθε τομέα, θα είναι κατά προσέγγιση από τις 20:00 έως και τις 22:00.
Το Μεγάλο Σάββατο, 27 Απριλίου 2019,  τα δρομολόγια των έκτακτων πτήσεων για την μεταφορά του Αγίου Φωτός, θα πραγματοποιηθούν ως κάτωθι:

Δρομολόγιο Ώρα
Αθήνα – Ιωάννινα (ATH – ΙΟΑ) 19:00 – 20:00
Ιωάννινα - Κεφαλλονιά (ΙΟΑ – EFL) 20:10 – 20:45
Κεφαλλονιά - Ζάκυνθος (EFL – ZTH) 20:55 – 21:15
Ζάκυνθος – Αθήνα (ZTH – ATH) 21:25 – 22:05

Δρομολόγιο Ώρα
Αθήνα – Σάμος (ATH-SMI) 19:00 – 19:50
Σάμος – Μύκονος (SMI – JMK) 20:00 – 20:30
Μύκονος – Αθήνα (JMK – ATH ) 20:40 – 21:10

Δρομολόγιο Ώρα
Αθήνα – Λάρισα (ATH-LRA) 19:00 – 19:50
Λάρισα – Αθήνα (LRA – ATH) 20:00 – 20:40

Παράλληλα, η μεταφορά του Αγίου Φωτός το Μεγάλο Σάββατο, θα γίνει και με τις 8 προγραμματισμένες πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air προς Σαντορίνη, Μυτιλήνη, Θεσσαλονίκη, Ρόδο, Αλεξανδρούπολη, Ηράκλειο, Λήμνο και Χίο, ως κάτωθι:

ΠΤΗΣΗ ΑΠΟ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΠΡΟΣ ΑΦΙΞΗ
OA 360 Αθήνα 19:45 Σαντορίνη 20:30
OA 254 Αθήνα 21:00 Μυτιλήνη 21:50
ΟΑ 126 Αθήνα 19:20 Θεσσαλονίκη 20:15
Α3 214 Αθήνα 19:05 Ρόδος 20:05
OA 146 Αθήνα 20:00 Αλεξανδρούπολη 21:00
ΟΑ 320 Αθήνα 19:20 Ηράκλειο 20:10
ΟΑ 266 Αθήνα 18:55 Λήμνος 19:45
ΟΑ 274 Αθήνα 19:20 Χίος 20:05

Όπως κάθε χρόνο, η AEGEAN με ιδιαίτερη ευαισθησία και σεβασμό στο επιβατικό κοινό και την παράδοση, προσφέρει και φέτος όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα (από Μεγάλη Δευτέρα έως Μεγάλο Σάββατο) νηστίσιμο μενού, τηρώντας τα έθιμα για 20η συνεχή χρονιά. Σε όλες τις πτήσεις, τη Μεγάλη Εβδομάδα, προσφέρονται μουστοκούλουρα, ενώ την Κυριακή και τη Δευτέρα του Πάσχα θα προσφερθεί εορταστικό μενού, καθώς και πασχαλινό τσουρέκι στους επιβάτες όλων των πτήσεων του δικτύου της AEGEAN και της Olympic Air. Επιπροσθέτως, από Μεγάλη Τετάρτη έως και Κυριακή του Πάσχα, προσφέρονται σε όλα τα παιδιά ηλικίας μέχρι και 12 ετών, σοκολατένια λαγουδάκια. Το Μεγάλο Σάββατο το πλήρωμα καμπίνας θα μοιράσει στους επιβάτες όλων των πτήσεων εξωτερικού προς Ελλάδα και όλων των πτήσεων του εσωτερικού δικτύου της AEGEAN και της Olympic Air, πασχαλινές λαμπάδες. Παράλληλα, το πλήρωμα καμπίνας στις πτήσεις προς Κέρκυρα, προσφέρει σε όλους τους επιβάτες από τη Μεγάλη Τρίτη μέχρι και το Μεγάλο Σάββατο το πρωί, πήλινα κανατάκια, προτρέποντάς τους να τηρήσουν το έθιμο των Μπότηδων και να τα σπάσουν κατά την διάρκεια της πρώτης Ανάστασης.

Συγκρότηση Επιτροπής Ηθικής και Δεοντολογίας της Έρευνας

Η Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων ανακοινώνει τη συγκρότηση Επιτροπής Ηθικής και Δεοντολογίας της Έρευνας (Ε.Η.Δ.Ε.) ύστερα από την Απόφαση της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης Ε.Λ.Κ.Ε., κατόπιν δημοσίευσης πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος, με Πρόεδρο την κ. Αρτέμιδα Γιώτσα, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών και Αντιπρόεδρο τον κ. Ελευθέριο Μπόνο, Αναπληρωτή Καθηγητή του Τμήματος Γεωπονίας.

Η Ε.Η.Δ.Ε. αποτελείται από πέντε (5) τακτικά μέλη με τους αναπληρωτές τους με τριετή θητεία και ορίζεται ως εξής:

Εσωτερικά Μέλη:

Τακτικά:

Άρτεμις Γιώτσα, Πρόεδρος, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών
Ελευθέριος Μπόνος, Αντιπρόεδρος, Αναπληρωτής Καθηγητής του Τμήματος Γεωπονίας
Αικατερίνη Καλογήρου, Δικηγόρος
του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Αναπληρωματικά:

Ανδρέας Μπρούζος, Καθηγητής του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης
Στέφανος Μαντζούκας, Αναπληρωτής Καθηγητής του Τμήματος Νοσηλευτικής
Δημήτριος Πέσχος, Αναπληρωτής Καθηγητής του Τμήματος Ιατρικής
Εξωτερικά Μέλη:

Τακτικά:

Ελένη Καλοκαιρινού, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Γεώργιος Τσουλφάς, Αναπληρωτής Καθηγητής Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Αναπληρωματικά:

Ιωάννης Σάββας, Αναπληρωτής Καθηγητής Κτηνιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Ιωάννης Καραμπάγιας, Μεταδιδακτορικός Ερευνητής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων
 

Όπως προβλέπεται στον ν. 4521/18 σκοπός των Ε.Η.Δ.Ε. είναι να παρέχουν σε ηθικό και δεοντολογικό επίπεδο εγγύηση αξιοπιστίας των ερευνητικών έργων που διεξάγονται στα Α.Ε.Ι. και στους ερευνητικούς φορείς. Οι Ε.Η.Δ.Ε. ελέγχουν αν ένα ερευνητικό έργο διενεργείται με σεβασμό στις ανθρωπιστικές αξίες, στην αξιοπρέπεια των προσώπων που συμμετέχουν, στην ιδιωτική ζωή και τα προσωπικά τους δεδομένα, καθώς και στο φυσικό και πολιτιστικό περιβάλλον. Οι Επιτροπές ελέγχουν, επίσης, την τήρηση των γενικά παραδεκτών αρχών της ακεραιότητας της έρευνας και των κριτηρίων της ορθής επιστημονικής πρακτικής.

Οι Πρυτανικές Αρχές συγχαίρουν θερμά τα μέλη της Επιτροπής και εύχονται καλή δύναμη στο έργο τους.

Επίσκεψη Γ. Στέφου στις υπηρεσίες εκπαίδευσης

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιάννης Στέφος, συναντήθηκε στις 24-4-2019 με τον νέο Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης κ. Καμπουράκη και στη συνέχεια με το Διευθυντή Α’θμιας Εκπαίδευσης κ. Τζίμα, όπου συζήτησαν επείγοντα θέματα των σχολείων του νομού. 

Αρχικά, ο κ. Στέφος αφού ευχήθηκε στον κ. Καμπουράκη κάθε επιτυχία στο έργο του, τον ενημέρωσε για την προκήρυξη του προγράμματος ΦιλόΔημος που αφορά στην κατασκευή ραμπών και χώρων υγιεινής για ΑΜΕΑ σε όλες τις σχολικές μονάδες των Δήμων.
Στη συνέχεια των συναντήσεων με τους δύο Διευθυντές συζητήθηκαν οι εκκρεμότητες, όσον αφορά στο νεοϊδρυθέν 4ο Δημοτικό Σχολείο Ανατολής και στις αναγκαίες εργασίες προκειμένου να λειτουργήσει με το νέο σχολικό έτος. Αναφέρθηκαν επίσης στη μεταφορά του 1ου Νηπιαγωγείου από την Παπαζόγλειο Σχολή και του Ειδικού Σχολείου της ΕΛΕΠΑΠ στο χώρο του παλιού Χατζηκώστα. Κατόπιν ενημέρωσης και από το Δήμο Ιωαννιτών, οι παρεμβάσεις στο 4ο Δημοτικό Ανατολής καθώς και η μεταφορά του 1ου Νηπιαγωγείου και του Ειδικού Σχολείου της ΕΛΕΠΑΠ θα προχωρήσουν, έτσι ώστε όλα τα σχολεία να λειτουργήσουν απρόσκοπτα με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.
Η ίδρυση Καλλιτεχνικού Γυμνασίου ήταν ένα από τα θέματα της συνάντησης, όπου όλες οι πλευρές δεσμεύτηκαν να προωθηθεί μέσα στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του καθενός.

Συνάντηση Μ. Ελισάφ με τα σωματεία καλαθοσφαίρισης και πετοσφαίρισης

Με εκπροσώπους των σωματείων μπάσκετ και βόλει συναντήθηκε ο επικεφαλής της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή» Μωυσή Ελισάφ και η Επιτροπή Αθλητισμού.

Πρόκειται για την δεύτερη συνάντηση που έγινε το τελευταίο διάστημα με σκοπό αυτή την φορά την ενημέρωση των σωματείων για τις προγραμματικές θέσεις της «Νέας Εποχής» που διαμορφώθηκαν μετά τον πρώτο μεγάλο κύκλο διαβούλευσης.
Η συζήτηση έγινε σε εξαιρετικό κλίμα και προέκυψαν πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα.
Αφού διαπιστώθηκε ότι εδώ και αρκετά χρόνια ο Δήμος έχει πάρει «διαζύγιο» με τον αθλητισμό, έγιναν τοποθετήσεις και προτάσεις για την αναβάθμιση των σχολικών γυμναστηρίων, την αξιοποίηση των ανοιχτών χώρων άθλησης για τον σωματειακό αθλητισμό και τη διοργάνωση εκδηλώσεων με άξονα τα αθλήματα σάλας.
Η παράταξη «Γιάννενα Νέα Εποχή» δεσμεύτηκε για ακόμη μία φορά ότι θα πάρει όλα τα μέτρα για να βελτιώσει τις συνθήκες άθλησης των νεαρών αθλητών. Τονίζεται ότι περίπου δύο χιλιάδες παιδιά αθλούνται σε χώρους χωρίς θέρμανση, χωρίς τουαλέτες, χωρίς επαρκή φωτισμό και χωρίς στοιχειώδη μέτρα ασφαλείας.
Τέλος θεμελιώδης αρχή της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή» με την οποία και θα πορευτεί είναι ότι ο διάλογος με τους αρμόδιους φορείς θα είναι συνεχής και οι αποφάσεις θα λαμβάνονται πάντα από κοινού με όλους τους εμπλεκόμενους.

Περισσότερα Άρθρα...

 1. Παρεμβάσεις από την Περιφέρεια αποκαταστάσεις ζημιών στο οδικό δίκτυο  
 2. Επίσκεψη του Δημάρχου Θωμά Μπέγκα- Διαχρονικά πάντα δίπλα στο ΚΕΘΕΑ
 3. Αποκλειστική συνέντευξη του Μωυσή Ελισάφ στην εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΑ ΝΕΑ»
 4. Απαγόρευση αλιείας στα υδάτινα οικοσυστήματα της Ηπείρου
 5. Στην κυκλοφορία το τμήμα Άκτιο- Βόνιτσα (video)
 6. Κριτική του Σταύρου Θεοδωράκη από τα Γιάννενα για το σκηνικό πόλωσης μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ
 7. Ξεκινούν τα έργα ύδρευσης στα χωριά της Δ.Ε. Μολοσσών 
 8. Με προσοχή η διέλευση στη Μεγ. Αλεξάνδρου
 9. Βαλίτσα και παύλα! με τον Γιάννη Σερβετά
 10. Νέα έργα στο Ζαγόρι μέσω «Φιλόδημου»
 11. Ξεκινάει το θερινό νυχτερινό ρεύμα
 12. Ξεκίνησε επίσημα η Δημοτική Βιβλιοθήκη στην Άρτα  
 13. ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΜΩΥΣΗΣ ΕΛΙΣΑΦ- Με καινοτομία για Παιδεία και Περιβάλλον
 14. Παράταση για Αναλυτικές Περιοδικές Δηλώσεις και καταβολή εισφορών
 15. Μέρα και ώρα των μπαράζ για τις γυναίκες του ΠΑΣ

+ Σας ενδιαφερουν...

val m amo

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

VIDEOS