Ηπειρωτικα Νεα

ΙΣΤΟΤΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟΥ -

ΙΣΤΟΤΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟΥ - Άνοιξε τις πύλες της η έκθεση για τον ημερήσιο και περιοδικό τύπο του 19ου αιώνα

«Λόγος και εικόνα στον ημερήσιο και περιοδικό τύπο του 19ου αι. Εικόνες, βιβλία, συγγράμματα. Τιμή στον Νίκο Ψημμένο Συν μια σύγχρονη πρόταση του Κωνσταντίνου Ιγνατιάδη» είναι ο τίτλος της έκθεσης την οποία συνδιοργανώνουν τα Γ.Α.Κ. - Ιστορικό Αρχείο Ηπείρου και η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ηπείρου με την ευκαιρία των επετειακών εκδηλώσεων για τον εορτασμό της απελευθέρωσης της πόλης των Ιωαννίνων από τον οθωμανικό ζυγό «Ελευθέρια» στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Ι.Α.Μ.Η. (Ιστορικού Αρχείου-Μουσείου Ηπείρου). 

  • Εμφανίσεις: 2
Επιμνημόσυνη δέηση στο

Επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο Μπιζανομάχων, στη Φιλιππιάδα

Με τις πρέπουσες τιμές και με κάθε επισημότητα τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση και έγινε κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Μπιζανομάχων στην Φιλιππιάδα, στη μνήμη όσων θυσιάστηκαν για την προάσπιση των ιδανικών της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας. 

  • Εμφανίσεις: 13
ΧΑΝΤΜΠΟΛ - Το πάλεψαν

ΧΑΝΤΜΠΟΛ - Το πάλεψαν απέναντι στον Αρχέλαο, οι νεαροί του ΑΟΙ

Την ήττα από τον Αρχέλαο Κατερίνης, γνώρισε εντός έδρας η νεανική ομάδα του Α.Ο. Ιωαννίνων, που εδώ και αρκετές αγωνιστικές, κατεβαίνει σε όλα τα ματς με αρκετούς νεαρούς παίκτες, με στόχο να αποκομίσουν εμπειρίες, ενόψει του επόμενου πρωταθλήματος.

  • Εμφανίσεις: 47
«Σε τρελό καρναβαλικό

«Σε τρελό καρναβαλικό ρυθμό χόρεψε η Άρτα»

Tο πιο πετυχημένο  Καρναβάλι των Γυναικών Άρτας, με χιούμορ, σάτιρα και κέφι, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 18 Φεβρουαρίου 2017. Παρέλασαν 24 γκρουπ και 14 άρματα με χρώματα, ρυθμό και ζωντάνια στον κατάμεστο από κόσμο κεντρικό δρόμο της πόλης.

  • Εμφανίσεις: 67
Εκπαίδευση, στις αρχές και

Εκπαίδευση, στις αρχές και τη φιλοσοφία του mentoring

Αύριο, η «Ομαδική Συνάντηση Μεντόρων» στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Την «Ομαδική Συνάντηση Μεντόρων» οργανώνει αύριο Τετάρτη, στις 6.00 μμ, στην Αίθουσα Συγκλήτου, το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, αποσκοπώντας στην ενδυνάμωση των εθελοντών Μεντόρων που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Mentoring Π.Ι..

Σκοπός της Συνάντησης είναι η εκπαίδευση των Μεντόρων στις αρχές και τη φιλοσοφία του mentoring και στη διαχείριση της σχέσης τους με τους καθοδηγούμενούς τους (mentees).

Την εκπαίδευση, θα πραγματοποιήσει o κος Δερλώπας Άγγελος, Ιδρυτής της «Positivity», Πρόεδρος ICF Greece, η κα Έφη Γερωνυμάκη, Υπεύθυνη της ΔΑΣΤΑ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και  η κα Δρ Σοφία Πρωτόπαπα, Διευθύντρια του Γραφείου Επαγγελματικής Ανάπτυξης & Σταδιοδρομίας του Hellenic American College. Την εκδήλωση θα προλογίσει ο Αναπληρωτής Πρύτανη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Καθηγητής Τριαντάφυλλος Αλμπάνης.

Το Πρόγραμμα Mentoring Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (Π.Ι.) υλοποιείται από τη Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (ΔΑΣΤΑ), στο πλαίσιο δράσεων για την υποστήριξη των φοιτητών και νέων αποφοίτων του Ιδρύματος σε θέματα απασχόλησης, σταδιοδρομίας και επιχειρηματικότητας.

Το Πρόγραμμα, το οποίο είναι το μοναδικό ανάλογο πρόγραμμα που εφαρμόζεται στο χώρο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Ελλάδα, δημιουργεί έδαφος εθελοντικής προσφοράς και συνθήκες διοχέτευσης της πολύτιμης γνώσης και εμπειρίας των Μεντόρων (επαγγελματιών από τον ιδιωτικό και το δημόσιο τομέα), για την καθοδήγηση νέων ανθρώπων σχετικά με τον επαγγελματικό χώρο της επιλογής τους στο σύγχρονο επαγγελματικό περιβάλλον.

Πληροφορίες για το Πρόγραμμα Mentoring Πανεπιστημίου Ιωαννίνων είναι διαθέσιμες στον ιστότοπο  http://mentoring.dasta.uoi.gr.

  • Εμφανίσεις: 49
«Εννέα και πέντε» στο

«Εννέα και πέντε» στο Πνευματικό Κέντρο

Μια μοναδική παράσταση με τους Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Παντελή Βούλγαρη, Οδυσσέα Ιωάννου και Ρίτα Αντωνοπούλου

 

 

Μετά από δύο χρόνια, 210 παραστάσεις στο θέατρο Διάνα, 70.000 θεατές όλων των ηλικιών,  και μία μαγική βραδιά στο κατάμεστο Ηρώδειο στις 30 Αυγούστου, η παράσταση που αγαπήθηκε όσο λίγες τα τελευταία χρόνια, με ενθουσιώδεις κριτικές από κοινό και δημοσιογράφους, ξεκινάει τον τρίτο χρόνο της με μία μεγάλη περιοδεία σε πόλεις της Ελλάδας.

  • Εμφανίσεις: 50

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

val m amo

VIDEOS