Αεροδρόμιο χωρίς… τηλέφωνο

Αεροδρόμιο χωρίς… τηλέφωνο
Τη δυσφορία τους εκφράζουν θεσμικοί εκπρόσωποι, επιχειρηματίες και παράγοντες του τουριστικού τομέα στην Ήπειρο λόγω της απουσίας της νέας διαχείρισης του αεροδρομίου του Ακτίου. Οι εκπρόσωποι της Fraport Greece- αν και ξεκινάει η περίοδος προγραμματισμού- ακόμη δεν έχουν εμφανιστεί και δεν έχουν εκδηλώσει ούτε σε τοπικό επίπεδο τα σχέδια και το χρονοδιάγραμμα των συμβατικών παρεμβάσεων

Αεροδρόμιο χωρίς… τηλέφωνο

Τη δυσφορία τους εκφράζουν θεσμικοί εκπρόσωποι, επιχειρηματίες και παράγοντες του τουριστικού τομέα στην Ήπειρο λόγω της απουσίας της νέας διαχείρισης του αεροδρομίου του Ακτίου. Οι εκπρόσωποι της Fraport Greece- αν και ξεκινάει η περίοδος προγραμματισμού- ακόμη δεν έχουν εμφανιστεί και δεν έχουν εκδηλώσει ούτε σε τοπικό επίπεδο τα σχέδια και το χρονοδιάγραμμα των συμβατικών παρεμβάσεων τους. Να σημειωθεί ότι σχεδόν 6 μήνες μετά την παραλαβή του Ακτίου, ακόμη δεν λειτουργεί τηλεφωνικό κέντρο!

Τα έργα σύμφωνα με στελέχη της αυτοδιοίκησης είναι μηδαμινά έως ανύπαρκτα και η επίσημη απάντηση της εταιρείας προς την ΕΡΤ Ηπείρου είναι ότι όλα θα παρουσιαστούν στην ώρα τους και πάντως εντός του χρονικού πλαισίου.


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: ERTgr+ Σας ενδιαφερουν...

val m amo

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

VIDEOS