Μια ματιά σε ειδήσεις από το αστυνομικό δελτίο

Μια ματιά σε ειδήσεις από το αστυνομικό δελτίο
– Νέα σημαντική επιτυχία για την Ασφάλεια Ηγουμενίτσας, στελέχη της οποίας συνέλαβαν στον Παραπόταμο 2 νεαρούς Αλβανούς τη στιγμή που παρέδιδε ο ένας στον άλλο 2 ταξιδιωτικούς σάκους με περίπου 67 κιλά χασίς. Συνελήφθησαν και με κατηγορίες που αφορούν μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών και παράνομη είσοδο στη χώρα θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα. -Στα Γιάννενα η

Μια ματιά σε ειδήσεις από το αστυνομικό δελτίο

– Νέα σημαντική επιτυχία για την Ασφάλεια Ηγουμενίτσας, στελέχη της οποίας συνέλαβαν στον Παραπόταμο 2 νεαρούς Αλβανούς τη στιγμή που παρέδιδε ο ένας στον άλλο 2 ταξιδιωτικούς σάκους με περίπου 67 κιλά χασίς. Συνελήφθησαν και με κατηγορίες που αφορούν μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών και παράνομη είσοδο στη χώρα θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

-Στα Γιάννενα η Αστυνομία συνέλαβε μια 45χρονη σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε καταδικαστική σύμφωνα με την οποία είχε καταδικαστεί σε πολυετή κάθειρξη για αδικήματα αρπαγής ανηλίκου, υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης και πλαστογραφίας.

– Στο Καλπάκι συνελήφθησαν 2 Αλβανοί οι οποίοι είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα επιδεικνύοντας πλαστά διαβατήρια ενώ σε βάρος τους εκκρεμούσε απαγόρευση εισόδου.


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: ERTgr+ Σας ενδιαφερουν...

val m amo

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

VIDEOS