Ιωάννινα:Σεμινάριο για ειδικούς απο το Κέντρο Συστημικής Θεραπείας και Συμβουλευτικής

Το
Κέντρο Συστημικής Θεραπείας και Συμβουλευτικής (Κε.Συ.Θε.Σ.),οργανώνει στα Γιάννενα, Σεμινάριο για ειδικούς στο χώρο ψυχικής υγείας με τίτλο: «Ξεμπροστιάζοντας την απαιτητική φωνή της Βουλιμίας - Μια πορεία Αφηγηματικής Θεραπείας» το Σάββατο, 21 Απριλίου 2018, 9.30 – 15.00 στην αίθουσα του Κε.Συ.Θε.Σ. Ελ. Ζωγράφου 1& Δωδώνης 14.

Εισηγήτρια θα είναι η Κασσάνδρα Πήτερσεν Ψυχολόγος, MSc Αφηγηματικής Ψυχοθεραπείας, Επιστημονική συνεργάτης του Dulwich Center, Adelaide, Australia και του Ινστιτούτου Αφηγηματικής Ψυχοθεραπείας (ΙΑΨ).

Οι συμμετέχοντες του σεμιναρίου θα έχουν την δυνατότητα μέσα από την παρουσίαση της θεραπεύτριας ενός πραγματικού περιστατικού βουλιμίας, να εξοικειωθούν σε κάποιες από τις θεμελιώδεις θεωρητικές έννοιες και πρακτικές της αφηγηματικής ψυχοθεραπείας.Η προεγγραφή είναι απαραίτητη.

   

Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.Περισσότερες Πληροφορίες-εγγραφές:

Κέντρο Συστημικής Θεραπείας και Συμβουλευτικής (Κε.Συ.Θε.Σ.)
Ελ. Ζωγράφου 1 & Δωδώνης 14, Ιωάννινα
Τηλ.: 265 10 70 434,  695 69 95 190, 697 81 02 891
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
URL: www.kesythes.gr
FB: www.facebook.com/kesythes


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: epirus-tv-news.gr+ Σας ενδιαφερουν...

val m amo

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

VIDEOS