Θα μπορεί και η Άρτα να επενδύει στις ΑΠΕ

Θα μπορεί και η Άρτα να επενδύει στις ΑΠΕ

Η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας ανακοίνωσε την εγκατάσταση στο Κέντρο Υπερυψηλής Τάσης Αράχθου, στην Άρτα, υποσταθμού που θα αποτελέσει την απαρχή για επενδύσεις στον τομέα Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας. Στην εκδήλωσή της στα Ιωάννινα, αναφέρθηκε ότι ο προϋπολογισμός για την εγκατάσταση του υποσταθμού εκτιμάται ότι θα ανέλθει στο ενάμισι εκατομμύριο ευρώ και πως θα είναι έτοιμος σε

www.ert.gr


Θα μπορεί και η Άρτα να επενδύει στις ΑΠΕ

Η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας ανακοίνωσε την εγκατάσταση στο Κέντρο Υπερυψηλής Τάσης Αράχθου, στην Άρτα, υποσταθμού που θα αποτελέσει την απαρχή για επενδύσεις στον τομέα Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.
Στην εκδήλωσή της στα Ιωάννινα, αναφέρθηκε ότι ο προϋπολογισμός για την εγκατάσταση του υποσταθμού εκτιμάται ότι θα ανέλθει στο ενάμισι εκατομμύριο ευρώ και πως θα είναι έτοιμος σε 18 μήνες.
Την ικανοποίηση εξέφρασε με δήλωσή του ο δήμαρχος Αρταίων, Χρήστος Τσιρογιάννης, ο οποίος επισήμανε ότι «ή Άρτα ήταν από τις ελάχιστες περιοχές της χώρας που δε μπορούσε λόγω υπερκορεσμού του δικτύου της ΔΕΗ, να αξιοποιήσει τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας».

www.ert.gr


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: ERTgr


Powered by Preisvergleich


+ Σας ενδιαφερουν...

val m amo

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

VIDEOS