Ιωάννινα: "Οχι στην εξόρυξη πετρελαίου " στο Πανηπειρωτικό συλλαλητήριο

Αγωνιστικό "παρών" δόθηκε σήμερα στην πρωτεύουσα της Ηπείρου στο πλαίσιο του πανηπειρωτικού συλλαλητηρίου ,που διοργάνωσε το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων για ενέργεια κοινωνικό αγαθό και όχι εμπόρευμα .
Το συλλαλητήριο  έγινε στις 20.00  παρουσία εκπροσώπων των  υπολοίπων Εργατικών Κέντρων  της Ηπείρου και  λοιπών Φορέων. .
Kεντρικός άξονας όλων των ομιλιών που προηγήθηκαν της πορείας   σε κεντρικούς δρόμους της πόλης ,οι διεκδικήσεις όλων  όσοι ανησυχούν για το μέλλον το δικό τους και των παιδιών τους :η   άμεση άρση των αδειών που έχουν δοθεί ,για την έρευνα και εξόρυξη υδρογονανθράκων στην περιοχή,  καθώς και η  εγκατάσταση του αιολικού πάρκου στο όρος Κασιδιάρη και των μονάδων βιοαερίου στη ΒΙΠΕ Ιωαννίνων.
Η ενέργεια πρέπει να αποτελεί κοινωνικό αγαθό και όχι εμπόρευμα ,υπογραμμίστηκε απο όλους τους ομιλητές  ,  μαζί με ένα μεγάλο "Όχι" στις ιδιωτικοποιήσεις και στην παράδοση των πλουτοπαραγωγικών πηγών της χώρας,καθώς και στην προστασία  του περιβάλλοντος και  της Δημόσιας Υγείας με βάση τις σύγχρονες τεχνικές, με τους ομιλητές να δίνουν  ιδιαίτερη έμφαση στις  ήδη επιβαρυμένες περιοχές, όπως η  ΒΙΠΕ Ιωαννίνων».ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: epirus-tv-news.gr+ Σας ενδιαφερουν...

val m amo

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

VIDEOS