Σε τοπικό επιχειρηματία το κτίριο της Spider

Σε τοπικό επιχειρηματία το κτίριο της Spider

Σε ιδιώτη Γιαννιώτη επιχειρηματία κατακυρώθηκε το κτίριο της εταιρίας Spider στην περιοχή «Καρδαμίτσια» των Ιωαννίνων στον πλειστηριασμό που διεξήχθη και ολοκληρώθηκε. Την πρόθεσή του να καταθέσει προσφορά είχε αποφασίσει και το περιφερειακό συμβούλιο Ηπείρου, μετά τη σχετική πρόταση του Αλέκου Καχριμάνη σε καταπείγουσα συνεδρίαση του συλλογικού οργάνου. Το τίμημα ανέρχονταν σε ένα και πλέον εκατομμύριο

www.ert.gr


Σε τοπικό επιχειρηματία το κτίριο της Spider

Σε ιδιώτη Γιαννιώτη επιχειρηματία κατακυρώθηκε το κτίριο της εταιρίας Spider στην περιοχή «Καρδαμίτσια» των Ιωαννίνων στον πλειστηριασμό που διεξήχθη και ολοκληρώθηκε. Την πρόθεσή του να καταθέσει προσφορά είχε αποφασίσει και το περιφερειακό συμβούλιο Ηπείρου, μετά τη σχετική πρόταση του Αλέκου Καχριμάνη σε καταπείγουσα συνεδρίαση του συλλογικού οργάνου. Το τίμημα ανέρχονταν σε ένα και πλέον εκατομμύριο ευρώ, ωστόσο η Περιφέρεια δεν συμμετείχε τελικά στη διαδικασία της πλειοδοσίας, αφού δεν υπέβαλε σχετική πρόταση.

Βασικό σκεπτικό ήταν αφενός ο χώρος να μετατραπεί σε εκθεσιακό κέντρο και αφετέρου οι επί τρία χρόνια απλήρωτοι εργαζόμενοι από την εταιρία να λάβουν μέρος των οφειλόμενων και δεδουλευμένων.

www.ert.gr


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: ERTgr


Powered by Preisvergleich


+ Σας ενδιαφερουν...

val m amo

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

VIDEOS