Σφοδρή επίθεση από τον Σπύρο Ριζόπουλο

Σφοδρή επίθεση από τον Σπύρο Ριζόπουλο

Νωρίτερα, πάντως, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Σπύρος Ριζόπουλος εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του κ. Καχριμάνη καταλογίζοντάς του «πολιτικό ερασιτεχνισμό, αλαζονεία και καιροσκοπισμό». Σε ανακοίνωσή του ανέφερε πως «η Περιφέρεια Ηπείρου δεν συμμετείχε τελικά στο διαγωνισμό για την εκποίηση του κτιρίου της Spider, της οποίας πρόεδρος ήταν ο θείος του περιφερειάρχη, Κώστας Πέτσιος», κάνοντας λόγο για «ψεύδη» και

www.ert.gr


Σφοδρή επίθεση από τον Σπύρο Ριζόπουλο

Νωρίτερα, πάντως, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Σπύρος Ριζόπουλος εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του κ. Καχριμάνη καταλογίζοντάς του «πολιτικό ερασιτεχνισμό, αλαζονεία και καιροσκοπισμό». Σε ανακοίνωσή του ανέφερε πως «η Περιφέρεια Ηπείρου δεν συμμετείχε τελικά στο διαγωνισμό για την εκποίηση του κτιρίου της Spider, της οποίας πρόεδρος ήταν ο θείος του περιφερειάρχη, Κώστας Πέτσιος», κάνοντας λόγο για «ψεύδη» και χαρακτήρισε την απόφαση συμμετοχής της Περιφέρειας στον πλειστηριασμό «παράνομη».

Τέλος, ζήτησε την παραίτηση του κ. Καχριμάνη, υπογραμμίζοντας ότι μετά από αυτή την εξέλιξη «δεν μπορεί πλέον να διοικεί και πρέπει να παραιτηθεί».

www.ert.gr


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: ERTgr


Powered by Preisvergleich


+ Σας ενδιαφερουν...

val m amo

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

VIDEOS