Σύντομα η στήριξη ή μη υποψηφιότητας στα Γιάννενα

Σύντομα η στήριξη ή μη υποψηφιότητας στα Γιάννενα

Παραμένει η εκκρεμότητα στη Νέα Δημοκρατία κατά πόσο η κεντρική ηγεσία θα στηρίξει κάποια υποψηφιότητα στο δήμο Ιωαννιτών. Η τοπική ΝΟΔΕ, πάντως, τάσσεται υπέρ του χρίσματος ή της στήριξης υποψηφίου προκειμένου «το κόμμα να λειτουργήσει συντεταγμένα» στις δημοτικές εκλογές. Εντός των ημερών αναμένεται να ξεκαθαριστεί από την Πειραιώς εάν επιλεγεί η στήριξη κάποιου κομματικού υποψηφίου,

www.ert.gr


Σύντομα η στήριξη ή μη υποψηφιότητας στα Γιάννενα

Παραμένει η εκκρεμότητα στη Νέα Δημοκρατία κατά πόσο η κεντρική ηγεσία θα στηρίξει κάποια υποψηφιότητα στο δήμο Ιωαννιτών. Η τοπική ΝΟΔΕ, πάντως, τάσσεται υπέρ του χρίσματος ή της στήριξης υποψηφίου προκειμένου «το κόμμα να λειτουργήσει συντεταγμένα» στις δημοτικές εκλογές. Εντός των ημερών αναμένεται να ξεκαθαριστεί από την Πειραιώς εάν επιλεγεί η στήριξη κάποιου κομματικού υποψηφίου, ενώ παρατηρείται κινητικότητα για συγκρότηση κομματικού ψηφοδελτίου από ορισμένα στελέχη και μέλη.

Μέχρι τώρα δεν υπάρχει επισήμως καμιά υποψηφιότητα, αφού ο Νίκος Γκόντας εξακολουθεί να ηγείται της παράταξης, χωρίς ωστόσο να απολαύει της εμπιστοσύνης του κόμματος.

www.ert.gr


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: ERTgr+ Σας ενδιαφερουν...

val m amo

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

VIDEOS