Η ΜΕΡΟΠΗ ΤΖΟΥΦΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ - Εθνικό καθήκον κάθε βουλευτή να σταθεί υπεύθυνα

Για την Υφ. Παιδείας Μ. Τζούφη «η ψήφος εμπιστοσύνης είναι πάρα πολύ σημαντική, διότι υπάρχουν σοβαρές πρωτοβουλίες που πρέπει να γίνουν πράξη, δηλαδή παρεμβάσεις υπέρ της κοινωνικής πλειοψηφίας και προοδευτικές θεσμικές τομές».

Μιλώντας στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Ιωαννίνων, η Υφυπουργός σχολίασε την επικείμενη ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών, υπογραμμίζοντας ότι «δεν υπάρχει ιστορικό δεδομένο άλλης χώρας που να προβαίνει σε τέτοιες, συνταγματικές μεταβολές, σε ειρηνικό πλαίσιο. Επομένως, σημείωσε, «είναι μια πατριωτική συμφωνία και εθνικό καθήκον κάθε βουλευτή να σταθεί υπεύθυνα και να απολογηθεί στη συνείδησή του».

Επιπλέον, η κ. Τζούφη τόνισε ότι «βλέπουμε μία προσπάθεια για εκστρατεία στοχοποίησης, λασπολογίας και εκφοβισμού των βουλευτών, ενώ από στόματος του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης επιχειρείται η προσβολή του δημοκρατικού φρονήματος των ενόπλων δυνάμεων».
Αναφερόμενη στις εξελίξεις σε ευρωπαϊκό επίπεδο, σημείωσε ότι «ένα κομμάτι της Σοσιαλδημοκρατίας αντιλαμβάνεται πόσο κρίσιμη είναι η Συμφωνία των Πρεσπών και, μέσω αυτής, η αναδιάταξη του πολιτικού σκηνικού στην επερχόμενη επέλαση της Ακροδεξιάς», επισημαίνοντας ότι «η ηγεσία του ΚΙΝΑΛ επιλέγει άλλο δρόμο».ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: EPIRUSONLINE.gr+ Σας ενδιαφερουν...

Αθλητικά

18-02-2019 ==> ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣΗπειρωτικη Επικαιροτητα

val m amo

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

VIDEOS