Ανοίγει ο δρόμος για την αποκατάσταση γέφυρας Κοράκου στον Αχελώο

Ανοίγει ο δρόμος για την αποκατάσταση γέφυρας Κοράκου στον Αχελώο

Η αποκατάσταση της γέφυρας Κοράκου στον ποταμό Αχελώο, καθώς επίσης η αποκατάσταση παρακείμενου κτιρίου που λειτουργούσε ως τελωνείο και η διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου, είναι ένα από τα θέματα που θα απασχολήσει την σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Περιβάλλοντος, Χωρικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της Περιφέρειας Ηπείρου. Η επιτροπή θα συζητήσει για την σύναψη προγραμματικής σύμβασης πολιτισμικής ανάπτυξης

www.ert.gr


Ανοίγει ο δρόμος για την αποκατάσταση γέφυρας Κοράκου στον Αχελώο

Η αποκατάσταση της γέφυρας Κοράκου στον ποταμό Αχελώο, καθώς επίσης η αποκατάσταση παρακείμενου κτιρίου που λειτουργούσε ως τελωνείο και η διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου, είναι ένα από τα θέματα που θα απασχολήσει την σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Περιβάλλοντος, Χωρικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της Περιφέρειας Ηπείρου.
Η επιτροπή θα συζητήσει για την σύναψη προγραμματικής σύμβασης πολιτισμικής ανάπτυξης ανάμεσα σε συναρμόδια υπουργεία, τις Περιφέρειες Ηπείρου και Θεσσαλίας, τους Δήμους Γεωργίου Καραϊσκάκη Άρτας και Αργιθέας Καρδίτσας, του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και τα Τεχνικά Επιμελητήρια Ηπείρου, Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας.
Το έργο είναι προϋπολογισμού δεκατριών εκατομμυρίων εξακοσίων χιλιάδων ευρώ. Στην ίδια συνεδρίαση θα συζητηθούν άλλα 18 θέματα.

www.ert.gr


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: ERTgr+ Σας ενδιαφερουν...

val m amo

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

VIDEOS