Μετάλλια και διακρίσεις για την Αθλητική Ακαδημία

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το 2019 για το τμήμα ξιφασκίας της Αθλητικής Ακαδημίας Ιωαννίνων αφού οι αθλητές της κατέκτησαν μετάλλια.

Συγκεκριμένα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων (12-13/1) στην Σπάθη στα ατομικά ο Γρηγόρης Κωστούλας κατετάγη 7ος, ο Σπύρος Ντάκης 9ος, ο Θοδωρής Στραγάλης 11ος και ο Φίλιππος Παππάς 25ος, ενώ οι ίδιοι αθλητές κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο και την 2η θέση στα ομαδικά της επόμενης μέρας.

Μετά από δύο εβδομάδες, στις 26-27/1, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ξίφους Μονομαχίας Εφήβων ο Χρίστος Πασσιάς κατάκτησε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο, ο Βαγγέλης Θεοδωρής κατετάγη 7ος, ο Δημήτρης Παπαδιάς 38ος, ο Θοδωρής Κονιδάρης 63ος και ο Αλέξανδρος Φλούδας 76ος. Την επόμενη μέρα στα ομαδικά οι αθλητές κατέκτησαν την 6η θέση.
Στις 9-10/02 σειρά είχε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Νέων (u20) στο ξίφος μονομαχίας όπου οι έφηβοι αθλητές τα πήγαν πολύ καλά. Ο Χρίστος Πασσιάς επιβεβαίωσε ότι ανήκει στους καλύτερους ξιφομάχους στην Ελλάδα καταλαμβάνοντας στην μεγαλύτερη κατηγορία την 6η θέση, ο Βαγγέλης Θεοδωρής την 16 και ο Ιάσονας Καζάκος την 33η.
Μεγάλη επιτυχία επίσης στα ομαδικά της επόμενης ημέρας όπου η Αθλητική Ακαδημία Ιωαννίνων κατάλαβε την 5η θέση.

 ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: EPIRUSONLINE.gr+ Σας ενδιαφερουν...

val m amo

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

VIDEOS