Αθλητικά

Αθλητικά

– Επώδυνη και ίσως καθοριστική ήττα υπέστη το Σάββατο το απόγευμα στους Ζωσιμάδες ο ΠΑΣ Γιάννενα. Έχασε με σκορ 2-0 από τον φιλοξενούμενο Ατρόμητο που σε γενικές γραμμές ήταν καλύτερος και κέρδισε δίκαια. -Εκατοντάδες αθλητές απ` όλη την Ελλάδα συμμετείχαν στον Μπιζάνιο Δρόμο, μια εκδήλωση ενταγμένη στο πλαίσιο του εορτασμού απελευθέρωσης των Ιωαννίνων. Οι συμμετέχοντες

www.ert.gr


Αθλητικά

– Επώδυνη και ίσως καθοριστική ήττα υπέστη το Σάββατο το απόγευμα στους Ζωσιμάδες ο ΠΑΣ Γιάννενα. Έχασε με σκορ 2-0 από τον φιλοξενούμενο Ατρόμητο που σε γενικές γραμμές ήταν καλύτερος και κέρδισε δίκαια.
-Εκατοντάδες αθλητές απ` όλη την Ελλάδα συμμετείχαν στον Μπιζάνιο Δρόμο, μια εκδήλωση ενταγμένη στο πλαίσιο του εορτασμού απελευθέρωσης των Ιωαννίνων. Οι συμμετέχοντες βάδισαν στα βήματα του Ελληνικού στρατού που μετά από σκληρές μάχες έκαμψε την αντίσταση των Τούρκων και στις 21 Φεβρουαρίου 1913 εισήλθε απελευθερωτής στην πόλη.
– Στον τελικό Χάντμπολ γυναικών που έγινε το Σάββατο στην Άρτα, η ομάδα του ΠΑΟΚ εμφανώς καλύτερη νίκησε με σκορ 33-23 την τοπική Αναγέννηση.

www.ert.gr


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: ERTgr+ Σας ενδιαφερουν...

val m amo

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

VIDEOS