Στη δικαιοσύνη για τα «fake news» προσφεύγει η Όλγα Γεροβασίλη

Στη δικαιοσύνη για τα «fake news» προσφεύγει η Όλγα Γεροβασίλη

«Αθλιότητες» χαρακτήρισε τους εις βάρος της σχολιασμούς για τον αξονικό του νοσοκομείου Άρτας, η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη, η οποία προσφεύγει στη δικαιοσύνη. «Σε όσους επιμένουν στη συκοφαντία και την λάσπη» τόνισε η κυρία Γεροβασίλη «την απάντηση θα την δώσει η δικαιοσύνη». Εμφανίστηκε επιθετική έναντι της Νέας Δημοκρατίας για την ανακοίνωση που εξέδωσε,

www.ert.gr


Στη δικαιοσύνη για τα «fake news» προσφεύγει η Όλγα Γεροβασίλη

«Αθλιότητες» χαρακτήρισε τους εις βάρος της σχολιασμούς για τον αξονικό του νοσοκομείου Άρτας, η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη, η οποία προσφεύγει στη δικαιοσύνη.
«Σε όσους επιμένουν στη συκοφαντία και την λάσπη» τόνισε η κυρία Γεροβασίλη «την απάντηση θα την δώσει η δικαιοσύνη».
Εμφανίστηκε επιθετική έναντι της Νέας Δημοκρατίας για την ανακοίνωση που εξέδωσε, λέγοντας: «Η χρήση βδελυρών και ποινικώς κολάσιμων αιτιάσεων εναντίον μου οι οποίες προφανώς δεν με αγγίζουν, υποδηλώνουν όμως το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης που επιλέγουν, αναδεικνύουν την βρωμιά, την ψευτιά και την σήψη, στην οποία έχουν βυθιστεί προκειμένου να πετύχουν τους στόχους τους».

Η υπουργός Προστασίας του Πολίτη έκανε γνωστό ότι θα στραφεί κατά παντός δημοσιογράφου ή Μέσου Μαζικής Ενημέρωσης που αναπαράγει την συγκεκριμένη κατηγορία.

www.ert.gr


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: ERTgr


Powered by Preisvergleich


+ Σας ενδιαφερουν...

val m amo

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

VIDEOS