ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ - Συνεχείς επισκέψεις σε υπηρεσίες και φορείς

Το εργοτάξιο του Δήμου Ιωαννιτών επισκέφθηκε το πρωί της Πέμπτης στην αλλαγή βάρδιας ο υποψήφιος Δήμαρχος Λάζαρος Νάτσης με τους υπ. δημοτικούς συμβούλους Δημήτρη Παχατουρίδη, Γιώργο Κιτσάκη, Όμηρο Χαρίση και Αλέξανδρο Νάστο. Η συζήτηση με τους εργαζόμενους πραγματοποιήθηκε με τον Λ.Νάτση να αναπτύσσει την θέση της παράταξης «Γιάννενα-Πολίτες για την Ανατροπή» για την αναγκαιότητα ενίσχυσης του ανθρώπινου δυναμικού στις υπηρεσίες πέραν της αντιστοιχίας 1:1.


Ακολούθως πραγματοποιήθηκε περιοδεία στις υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Δυτ. Μακεδονίας/Ηπείρου και συνάντηση με το Γενικό Γραμματέα κ.Μιχελάκη. Στην Σχεδία πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τους Στ. Τζιμογιάννη και Βασ. Ζήνδρο όπου τονίστηκε το έργο της «Σχεδία» για την ενημέρωση σε προληπτικό επίπεδο για όλες τις μορφές εξαρτήσεων.
Τέλος στο Περιφερειακό τμήμα Ηπείρου του Τεχνικού Επιμελητηρίου, ο Λ.Νάτσης συνοδευόμενος από τους υποψήφιους συμβούλους Αλίκη Λύτρα, Αλ.Νάστο και Λιάνα Τζιόβα, Κώστα Λούκα συζήτησαν με ενδιαφέρον και εκτενώς ζητήματα έργων και περιβάλλοντος με τον Πρόεδρο της Διοικούσας επιτροπής κ. Γιώργο Παππά και μέλη της.
Την Παρασκευή το πρωί ο Λάζαρος Νάτσης επισκέφθηκε τις υπηρεσίες της ΔΕΥΑΙ με τους υπ. Δημοτικούς συμβούλους Χρήστο Καλαμπόκη, Κώστα Λούκα, Γιώργο Κιτσάκη, Λιάνα Τζιόβα, Όμηρο Χαρίση και την Κατ.Μιτοπούλου όπου συναντήθηκε και με το Δ/τη Ν.Σωτηριάδη
Ακολούθως ο κ. Νάτσης συνοδευόμενος και από τον υπ. δημοτικό σύμβουλο Κώστα Παππά επισκέφθηκαν το Δικαστικό Μέγαρο Ιωαννίνων.

Από την εφημερίδα «Πρωϊνά Νέα»ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: EPIRUSONLINE.gr+ Σας ενδιαφερουν...

val m amo

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

VIDEOS