ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Μία γνωριμία των τουριστικών πρακτόρων με την TUS

Πρωτοβουλία να καλέσουν τους επαγγελματίες των τοπικών τουριστικών γραφείων και πρακτόρων, να συμμετέχουν σε συνάντηση εργασίας με τη αεροπορική Εταιρεία TUS, η οποία διενεργεί το δρομολόγιο Λάρνακα-Ιωάννινα - Λάρνακα αλλά και το συνδυαστικό δρομολόγιο Τελ Αβίβ - Λάρνακα – Ιωάννινα πήραν ο Δήμος Ιωαννιτών και η Περιφέρεια Ηπείρου. Η συνάντηση έγινε την Τετάρτη στην αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου της Περιφέρειας Ηπείρου.


Σκοπός της συνάντησης ήταν κατ’ αρχήν να πραγματοποιηθεί μια πρώτη γνωριμία της αεροπορικής εταιρείας απευθείας με τους τοπικούς επαγγελματίες – πράκτορες τουρισμού, της περιοχής των Ιωαννίνων και της Ηπείρου, αφετέρου δε να τους ενημερώσει για τα νέα δρομολόγιά της και τις δυνατότητες συνεργασίας που μπορούν να υπάρξουν, με στόχο την ενδυνάμωση και την εποικοδομητική αμφίδρομη συνεργασία, η οποία θα συμβάλλει αφενός μεν στην υποστήριξη και βιώσιμη συνέχιση των δρομολογίων αυτών, αφετέρου δε προς όφελος της ανάπτυξης του ευρύτερου τουριστικού προϊόντος της ευρύτερης περιοχής της Ηπείρου.
Στη συνάντηση παρευρέθηκαν και χαιρέτησαν από πλευράς Δήμου Ιωαννιτών ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Ν. Γκόλας, και ο ειδικός σύμβουλος του Δήμαρχου Στ. Ζέρβας, ενώ από πλευράς Περιφέρειας Ηπείρου ο περιφερειακός σύμβουλος Β. Γοργόλης και η Διευθύντρια Τουρισμού Ι.. Μαρκούλα.ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: EPIRUSONLINE.gr+ Σας ενδιαφερουν...

val m amo

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

VIDEOS