ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΩΡΑ - Πάρτι με αμοιβαίες ευχές

Ολοκληρώθηκε το προεκλογικό party της δημοτικής παράταξης «Γιάννενα Τώρα» το βράδυ της Κυριακής 19 Μαΐου. Η εκδήλωση περιελάμβανε ζωντανή μουσική από μπάντες της πόλης στο χώρο έξω από το εκλογικό κέντρο της παράταξης, στην οδό Πυρσινέλλα 1 στα Ιωάννινα. Συμμετείχαν σχεδόν όλα τα στελέχη και πολλοί φίλοι της παράταξης.


Κορυφαίες στιγμές της βραδιάς ήταν όταν επισκέφθηκε την εκδήλωση ο Δήμαρχος Ιωαννιτών κ. Θ. Μπέγκας, μαζί με υποψηφίους της παράταξης του, οποίοι μάλιστα αντάλλαξαν ευχές με τους υποψηφίους της παράταξης «Γιάννενα Τώρα». Νωρίτερα είχε περάσει και απευθύνει ευχές ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πολίτες για την Ανατροπή» κ. Λ. Νάτσης. Επίσης, την εκδήλωση επισκέφθηκε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Δ. Δημητρίου.
Ο επικεφαλής της παράταξης κ. Α. Μπαρτζώκας μετά τη λήξη της εκδήλωσης δήλωσε σχετικά: «Η παράταξη «Γιάννενα Τώρα», από το 2014 που ιδρύθηκε ως κίνηση ενεργών πολιτών, αποδεικνύει καθημερινά έμπρακτα τη διαφορετικότητα της και το ότι την ενδιαφέρει μόνο η ουσία και όχι οι «παλαιάς κοπής» εντυπώσεις. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσονται και όλες οι δράσεις και οι παρεμβάσεις της, μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο αλλά και στην Κοινωνία, πράγμα που έχει αναγνωριστεί και εκτιμηθεί από τους πολίτες».

Από την εφημερίδα «Πρωϊνά Νέα»ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: EPIRUSONLINE.gr+ Σας ενδιαφερουν...

val m amo

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

VIDEOS