ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Νικητής από τον… α’ γύρο το ITV! (photo)

Μία άλλη αναμέτρηση που κρίθηκε την Κυριακή ήταν η τηλεοπτική στα τοπικά δημοσιογραφικά δρώμενα. Το ITV κέρδισε κατά κράτος την τηλεοπτική μάχη στη Δυτική Ελλάδα, με έναν τηλεοπτικό μαραθώνιο που ξεκίνησε στις 6 το απόγευμα και ολοκληρώθηκε μετά τις 2 τα ξημερώματα, με δεκάδες ζωντανές συνδέσεις από τα εκλογικά κέντρα των υποψηφίων και μία πραγματική «παρέλαση» στελεχών, πολιτικών παραγόντων από το στούντιο.

Το δημοσιογραφικό και το τεχνικό επιτελείο του σταθμού στάθηκε αντάξιο των προσδοκιών, που το ίδιο έχει δημιουργήσει στο πρόσφατο παρελθόν σε αλλεπάλληλες εκλογικές αναμετρήσεις, παρουσιάζοντας με εγκυρότητα, σοβαρότητα, υπευθυνότητα και αξιοπιστία τη ροή των αποτελεσμάτων, πολιτικές αναλύσεις και συνεντεύξεις με τους πρωταγωνιστές.

Το τεχνικό επιτελείο του σταθμού με επαγγελματική αρτιότητα κάλυψε το σύνολο των εκλογικών κέντρων για τις περιφερειακές και τις δημοτικές εκλογές από όπου το δημοσιογραφικό επιτελείο μετέφερε τις ειδήσεις και τον παλμό των πανηγυρισμών στους νικητές, αλλά και την κατήφεια και τον προβληματισμό στα στρατόπεδα των ηττημένων.

Στο στούντιο του ITV φιλοξενήθηκαν διαδοχικά, ο Ευάγ. Αργύρης, ο Νικ. Γιαννής, η Μ. Κεφάλα, η Β. Οικονόμου, η υφυπ. Παιδείας Μερ. Τζούφη, ο Π. Κολόκας, ο Θαν. Μανταλόβας, ο Χρ. Μαντάς, ο Λ. Γεωργόπουλος, ο Σωτ. Ζαρπαλάς, ο Φ. Φίλιος, ο Γ. Καραμπίνας, ο Μιχ. Κασσής και ο Γ. Στέφος.

Για την παραγωγή του δημοσιογραφικού έργου εργάστηκαν οι Βλ. Ντόκας, Φιλ. Καραμήτσος, Β. Λούπας, Ελ. Στάμου, Ελ. Μακρογιάννη, Αλ. Παπαδόπουλος, ενώ περίφημα τα πήγε στην πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση, η Όλγα Στέφου. Ο Χρ. Γρίβας και ο Στεφ. Ντόβας επίσης, βοήθησαν με τα σχόλια και τις αναλύσεις τους.

Υπεύθυνοι για την άρτια τεχνική κάλυψη της εκλογικής βραδιάς ήταν ο Τόλης Κιόχος, ο Δημ. Βασάκος, ο Δημ. Δόσης και οι εικονολήπτες Δημ. Καψάλης, Γ. Παππάς και Χ. Καλαμπόκης. Το ραντεβού ανανεώθηκε για την ερχόμενη Κυριακή και το β’ γύρο των εκλογικών αναμετρήσεων, αλλά φυσικά και για τις εθνικές εκλογές, που πιθανότατα θα διεξαχθούν στις 30 Ιουνίου.

Αλέξανδρος ΠαπαδόπουλοςΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: EPIRUSONLINE.gr+ Σας ενδιαφερουν...

val m amo

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

VIDEOS