ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Και οι μικρότεροι Δήμοι

Και οι μικρότεροι Δήμοι

Από την πρώτη Κυριακή με ποσοστό που ξεπερνά το 65% επανεκλέγεται ο Δήμαρχος Βορείων Τζουμέρκων Ιωάννης Σεντελές. Στο Δήμο Δωδώνης επανεκλέγεται ο νυν Δήμαρχος Χρήστος Ντακαλέτσης με ποσοστό 50,4%. Στο Δήμο Ζαγορίου στο β’ γύρο θα αναμετρηθούν ο Γεώργιος Σουκούβελος και ο Βασίλειος Σπύρου. Στο Δήμο Ζίτσας στο β’ γύρο οδηγείται ο νυν Δήμαρχος Μιχάλης

www.ert.gr


Και οι μικρότεροι Δήμοι

Από την πρώτη Κυριακή με ποσοστό που ξεπερνά το 65% επανεκλέγεται ο Δήμαρχος Βορείων Τζουμέρκων Ιωάννης Σεντελές. Στο Δήμο Δωδώνης επανεκλέγεται ο νυν Δήμαρχος Χρήστος Ντακαλέτσης με ποσοστό 50,4%. Στο Δήμο Ζαγορίου στο β’ γύρο θα αναμετρηθούν ο Γεώργιος Σουκούβελος και ο Βασίλειος Σπύρου.
Στο Δήμο Ζίτσας στο β’ γύρο οδηγείται ο νυν Δήμαρχος Μιχάλης Πλιάκος με ποσοστό 49,0% και ο Βασίλης Γαρδίκος με ποσοστό 39,3%.
Στο β’ γύρο θα κριθεί και ο Δήμος Κόνιτσας μεταξύ των Ανδρέα Σπύρου και Νίκου Έξαρχου, αλλά και ο Δήμος Μετσόβου, μεταξύ των Τζαφέα Κωνσταντίνου και Σούλτη Θεόφιλου.
Από την πρώτη Κυριακή επανεκλέγεται ο Δήμαρχος Πωγωνίου Καψάλης Κωνσταντίνος με ποσοστό 56%.
Στο Δήμο Γεωργίου Καραϊσκάκη στην Άρτα ο Μίγδος Περικλής εκλέγεται με ποσοστό που αγγίζει το 75%. Στο Δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων στο β’ γύρο θα αναμετρηθούν ο νυν Δήμαρχος Μαρίνος Γαρνέλης με τον Χρήστο Χασιάκο. Και στο Δήμο Νικολάου Σκουφά η εκλογή θα κριθεί στη δεύτερη Κυριακή μεταξύ της Ροζίνας Βαμβέτση και του Κωνσταντίνου Παπασιώζου.
Ο μοναδικός Δήμος της Θεσπρωτίας που οδηγείται στη β’ Κυριακή είναι ο Δήμος Σουλίου μεταξύ των Κάτσιου Νικολάου και του Ιωάννη Καραγιάννη, ενώ στο Δήμο Φιλιατών ο Σπύρος Παππάς επανεξελέγη με ποσοστό 60%.
Τέλος, στο Νομό Πρεβέζης, στο β’ γύρο θα κριθεί ο Δήμος Ζηρού μεταξύ του Νικόλαου Καλαϊτζή και Δημήτρη Γιολδάση αλλά και ο Δήμος Πάργας όπου ο νυν δήμαρχος Αντώνης Νάστας συγκέντρωσε 27,5% ποσοστό και έπεται του Νικολάου Ζαχαριά που συγκεντρώνει ποσοστό 42%.

www.ert.gr


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: ERTgr+ Σας ενδιαφερουν...

val m amo

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

VIDEOS