ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ Μ. ΤΣΟΛΑΚΗ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ - Βαρύτητα σε θέματα ασφάλειας των πολιτών

Με καθημερινές συναντήσεις και συζητήσεις με φορείς και πολίτες, η υποψήφια βουλευτής Ιωαννίνων της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Τσολάκη, συνεχίζει τον προεκλογικό της αγώνα.
Ιδιαίτερη βαρύτητα έδωσε στα θέματα Δημόσιας Τάξης και ασφάλειας των πολιτών καθώς και της αντιμετώπισης των πολλών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι αστυνομικοί, τόσο στην Ήπειρο, όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα.


Αρχικά, η υποψήφια βουλευτής συναντήθηκε στην Αθήνα με τον Πρόεδρο και τον Γραμματέα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών Δημοσθένη Πάκο και Κωνσταντίνο Χύτα, αντίστοιχα, οι οποίοι είναι και στο Προεδρείο του Συλλόγου Ηπειρωτών Αστυνομικών, με τους οποίους διατηρεί μακροχρόνια επικοινωνία.
«Η στήριξή τους στον αγώνα μου, μου δίνει δύναμη. Θα την ανταποδώσω εκπροσωπώντας επάξια τους άνδρες και τις γυναίκες της ΕΛ.ΑΣ στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, εφόσον με εμπιστευθούν οι πολίτες του νομού Ιωαννίνων και θα βρίσκομαι πάντα δίπλα στους δίκαιους αγώνες των Αστυνομικών, από οποιοδήποτε μετερίζι. Ως κόρη αστυνομικού, το να συμβάλλω στην επίλυση των προβλημάτων που τους απασχολούν και να στηρίξω στην αναβάθμιση του ρόλου τους, είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω για όλους».
Το πρωί της Δευτέρας, η κα. Τσολάκη, συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου, Αλέξανδρο Καχριμάνη, στο γραφείο του. Η κα. Τσολάκη είχε για πολλά έτη μια άριστη συνεργασία με τον κ. Καχριμάνη, από το 2006, όταν και εξελέγη Νομαρχιακή Σύμβουλος Ιωαννίνων με την παράταξή του, ενώ και το 2010 εκλέχθηκε Περιφερειακή Σύμβουλος Ηπείρου, με την παράταξη «Αξιοβίωτη Ανάπτυξη».
Ο κ. Καχριμάνης ευχήθηκε καλή επιτυχία στην υποψήφια βουλευτή Ιωαννίνων.
Το εκλογικό γραφείο της υποψήφιας βουλευτή άνοιξε και λειτουργεί κάθε μέρα από τις 9.00 το πρωί μέχρι τις 11.00 το βράδυ, στη διασταύρωση των οδών Μιχαήλ Αγγέλου και Χαριλάου Τρικούπη (Γυάλινο κτίριο – 3ος Όροφος, γραφείο 2).ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: EPIRUSONLINE.grΕπίσης σας Προτείνουμε...

val m amo

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

VIDEOS