Συνεδρίαση της Super League για τη χορηγία Σαββίδη

Ανακοίνωση με την οποία κάνει γνωστό πως την ερχόμενη Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί διοικητικό συμβούλιο, εξέδωσε η Σούπερ Λίγκα. Στο Δ.Σ. αναμένεται να επικυρωθεί και η χορηγία του Ιβάν Σαββίδη προς την διοργανώτρια αρχή, ενώ θα συζητηθεί και το θέμα του Ηρακλή και του Λεβαδειακού. Αναλυτικά η ανακοίνωση Ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 24/05/2017 στις 13:00 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League. Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης έχουν ως ακολούθως: 1. Κεντρική Χορηγία. 2. Συζήτηση και λήψη απόφασης επί του αιτήματος της ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ κατά της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ. 3. Α.Ε.Π.Ι. 4. Διάφορα.

Ανακοίνωση με την οποία κάνει γνωστό πως την ερχόμενη Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί διοικητικό συμβούλιο, εξέδωσε η Σούπερ Λίγκα. Στο Δ.Σ. αναμένεται να επικυρωθεί και η χορηγία του Ιβάν Σαββίδη προς την διοργανώτρια αρχή, ενώ θα συζητηθεί και το θέμα του Ηρακλή και του Λεβαδειακού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 24/05/2017 στις 13:00 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League.

Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1. Κεντρική Χορηγία.

2. Συζήτηση και λήψη απόφασης επί του αιτήματος της ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ κατά της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ.

3. Α.Ε.Π.Ι.

4. Διάφορα.


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: SUPER-FM.gr+ Σας ενδιαφερουν...

val m amo

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

VIDEOS