Ζήτησε εισιτήρια για το ματς της Δευτέρας ο Πανιώνιος

Σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα της επόμενης Δευτέρας (19:00) έγινε χθες, με την ΠΑΕ Πανιώνιος να ζητεί μέσω του εκπροσώπου της, Μανόλη Σκούφαλη, να της παραχωρηθεί η θύρα 7 των «Ζωσιμάδων» για τις ανάγκες των οπαδών της. Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα αποδέχθηκε το αίτημα κι έτσι όσοι φίλοι του Πανιωνίου ταξιδέψουν στα Γιάννενα θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι από τη θύρα των φιλοξενουμένων. Η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φίλους της ομάδας μας ότι στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες, Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017, ενόψει του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, ζητήθηκε από την ομάδα του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, μέσω του εκπροσώπου τους ΜΑΝΩΛΗ ΣΚΟΥΦΑΛΗ, η θύρα [...]

Σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα της επόμενης Δευτέρας (19:00) έγινε χθες, με την ΠΑΕ Πανιώνιος να ζητεί μέσω του εκπροσώπου της, Μανόλη Σκούφαλη, να της παραχωρηθεί η θύρα 7 των «Ζωσιμάδων» για τις ανάγκες των οπαδών της. Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα αποδέχθηκε το αίτημα κι έτσι όσοι φίλοι του Πανιωνίου ταξιδέψουν στα Γιάννενα θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι από τη θύρα των φιλοξενουμένων.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα:

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φίλους της ομάδας μας ότι στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες, Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017, ενόψει του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, ζητήθηκε από την ομάδα του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, μέσω του εκπροσώπου τους ΜΑΝΩΛΗ ΣΚΟΥΦΑΛΗ, η θύρα 7 για τους οπαδούς τους, που αποφασίστηκε να τους παραχωρηθεί. Την ομάδα της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στη σύσκεψη εκπροσώπησαν οι κ.κ. ΦΩΝΤΑΣ ΒΡΟΣΓΟΣ και ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ.


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: SUPER-FM.gr+ Σας ενδιαφερουν...

val m amo

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

VIDEOS