Επίσημο: Ανακοίνωσε Οικονόμου η Μπάρι

Η Μπάρι ανακοίνωσε τον δανεισμό του Μάριου Οικονόμου, ο οποίος θα αγωνιστεί σε τέταρτη διαφορετική ιταλική ομάδα. Ο Γιαννιώτης ποδοσφαιριστής, ο οποίος δεν πήρε ευκαιρίες στην ΣΠΑΛ, δοκιμάζει πλέον την τύχη του σ’ έναν νέο ποδοσφαιρικό σταθμό, αλλά και σε μια μικρότερη κατηγορία. Ο Οικονόμου παραχωρήθηκε δανεικός στην Μπάρι, που φέτος διεκδικεί με αξιώσεις την άνοδο της (βρίσκεται στην 4η θέση, εντός της ζώνης πλέι-οφ ανόδου και μόλις 5 βαθμούς από την κορυφή) και παρουσιάστηκε επίσημα από την ομάδα της Απουλία. Ο Οικονόμου επέλεξε την φανέλα με τον αριθμό 35 και θα αγωνιστεί στην Μπάρι με την μορφή δανεισμού από την Μπολόνια στην οποία ανήκει. Δείτε τις πρώτες του δηλώσεις, στις [...]

Η Μπάρι ανακοίνωσε τον δανεισμό του Μάριου Οικονόμου, ο οποίος θα αγωνιστεί σε τέταρτη διαφορετική ιταλική ομάδα.

Ο Γιαννιώτης ποδοσφαιριστής, ο οποίος δεν πήρε ευκαιρίες στην ΣΠΑΛ, δοκιμάζει πλέον την τύχη του σ’ έναν νέο ποδοσφαιρικό σταθμό, αλλά και σε μια μικρότερη κατηγορία.

Ο Οικονόμου παραχωρήθηκε δανεικός στην Μπάρι, που φέτος διεκδικεί με αξιώσεις την άνοδο της (βρίσκεται στην 4η θέση, εντός της ζώνης πλέι-οφ ανόδου και μόλις 5 βαθμούς από την κορυφή) και παρουσιάστηκε επίσημα από την ομάδα της Απουλία.

Ο Οικονόμου επέλεξε την φανέλα με τον αριθμό 35 και θα αγωνιστεί στην Μπάρι με την μορφή δανεισμού από την Μπολόνια στην οποία ανήκει.

Δείτε τις πρώτες του δηλώσεις, στις οποίες αναφέρει ότι είναι χαρούμενος που βρίσκεται στο Μπάρι και ευχαριστεί όλους για την αγάπη τους.

🗣 Marios Oikonomou: “Felicissimo di essere qui, grazie a tutti per il vostro affetto” ❤🇬🇷#amalabari #forzabari pic.twitter.com/UAZb9S3mUd

— FC Bari 1908 (@fcb1908) January 11, 2018

⚪🔴 Benvenuto a @marios_oikonomou ⚪🔴#amalabari ❤🇬🇷#forzabari pic.twitter.com/WY8ubQ9TMF

— FC Bari 1908 (@fcb1908) January 11, 2018


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: SUPER-FM.gr+ Σας ενδιαφερουν...

val m amo

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

VIDEOS