Δημοσιεύματα για ενδιαφέρον του ΠΑΣ για τον Ζαραδούκα

Για ενδιαφέρον του ΠΑΣ Γιάννινα για τον Γιάννη Ζαραδούκα που έμεινε ελεύθερος από τον Λεβαδειακό, κάνουν λόγο σημερινά δημοσιεύματα. Ο 32χρονος αριστερός μπακ είχε αγωνιστεί και τη σεζόν 2011-2012 στον ΠΑΣ, δανεικός από τον Ολυμπιακό, αλλά ένας μεγάλος τραυματισμός στους χιαστούς τον κράτησε για μήνες εκτός γηπέδων, με συνέπεια να αγωνιστεί μόνο σε 5 παιχνίδια. Θα ήταν μεγάλη έκπληξη, πάντως, αν προχωρούσε μια τέτοια μεταγραφή, αφού ο ΠΑΣ εξέταζε περιπτώσεις από το εξωτερικό για τη συγκεκριμένη θέση και μεταξύ των περιπτώσεων που είχαν ακουστεί ήταν ο Αλβανός Γκλέντι Μίτσι, ο Ιταλός Λορέντζο Φιλιπίνι και ο Αυστριακός με καταγωγή από τις Φιλιππίνες, Στεφάν Πάλα. Ακόμα κι αν δεν είναι κάποιος από [...]

Για ενδιαφέρον του ΠΑΣ Γιάννινα για τον Γιάννη Ζαραδούκα που έμεινε ελεύθερος από τον Λεβαδειακό, κάνουν λόγο σημερινά δημοσιεύματα. Ο 32χρονος αριστερός μπακ είχε αγωνιστεί και τη σεζόν 2011-2012 στον ΠΑΣ, δανεικός από τον Ολυμπιακό, αλλά ένας μεγάλος τραυματισμός στους χιαστούς τον κράτησε για μήνες εκτός γηπέδων, με συνέπεια να αγωνιστεί μόνο σε 5 παιχνίδια.

Θα ήταν μεγάλη έκπληξη, πάντως, αν προχωρούσε μια τέτοια μεταγραφή, αφού ο ΠΑΣ εξέταζε περιπτώσεις από το εξωτερικό για τη συγκεκριμένη θέση και μεταξύ των περιπτώσεων που είχαν ακουστεί ήταν ο Αλβανός Γκλέντι Μίτσι, ο Ιταλός Λορέντζο Φιλιπίνι και ο Αυστριακός με καταγωγή από τις Φιλιππίνες, Στεφάν Πάλα. Ακόμα κι αν δεν είναι κάποιος από τους παραπάνω, είναι ενδεικτικό ότι ο ΠΑΣ ψάχνεται κυρίως για παίκτες από το εξωτερικό.


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: SUPER-FM.gr


Powered by Preisvergleich


+ Σας ενδιαφερουν...

val m amo

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

VIDEOS