Περιμένουν το χαρτί της ΕΡΤ οι «άστεγες» -Προς αναβολή η κλήρωση

Ούτε σήμερα είναι πιθανό να γίνει η κλήρωση για το νέο πρωτάθλημα της Super League. Παρότι από τις 12:00 έχουν συγκεντρωθεί στα γραφεία της Λίγκας οι εκπρόσωποι των ΠΑΕ (από πλευράς ΠΑΣ Γιάννινα είναι ο Γ. Χριστοβασίλης), το χαρτί της συμφωνίας με την ΕΡΤ για τις επτά ομάδες που δεν είχαν τηλεοπτική «στέγη» δεν έχει ακόμη εμφανιστεί. Το θέμα είναι γραφειοκρατικό, θα πρέπει δηλαδή να συνταχθεί ένα συγκεκριμένο προσύμφωνο και να φέρει τις απαραίτητες κυβερνητικές υπογραφές, προκειμένου να θεωρηθεί έγκυρο. Δίχως το συγκεκριμένο έγγραφο, δεν μπορεί να υπογραφεί η προκήρυξη για το νέο πρωτάθλημα και φυσικά να γίνει και η κλήρωση.

Ούτε σήμερα είναι πιθανό να γίνει η κλήρωση για το νέο πρωτάθλημα της Super League. Παρότι από τις 12:00 έχουν συγκεντρωθεί στα γραφεία της Λίγκας οι εκπρόσωποι των ΠΑΕ (από πλευράς ΠΑΣ Γιάννινα είναι ο Γ. Χριστοβασίλης), το χαρτί της συμφωνίας με την ΕΡΤ για τις επτά ομάδες που δεν είχαν τηλεοπτική «στέγη» δεν έχει ακόμη εμφανιστεί.

Το θέμα είναι γραφειοκρατικό, θα πρέπει δηλαδή να συνταχθεί ένα συγκεκριμένο προσύμφωνο και να φέρει τις απαραίτητες κυβερνητικές υπογραφές, προκειμένου να θεωρηθεί έγκυρο.

Δίχως το συγκεκριμένο έγγραφο, δεν μπορεί να υπογραφεί η προκήρυξη για το νέο πρωτάθλημα και φυσικά να γίνει και η κλήρωση.


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: SUPER-FM.gr+ Σας ενδιαφερουν...

val m amo

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

VIDEOS