Σε εκπαιδευτική συγκέντρωση καλεί τους διαιτητές η Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣΗΠ

Η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣΗΠ καλεί τους Διαιτητές και Παρατηρητές, που είναι στα μητρώα της ΕΠΣΗΠ, στην πρώτη εκπαιδευτική συγκέντρωση περιόδου 2018-19, στην αίθουσα του Συνδέσμου στο ενωσιακό γήπεδο, τη Δευτέρα 27/8/2018 και ωρα 19.00. Μέχρι 31/8/2018 πρέπει ΟΛΟΙ οι διαιτητές-παρατηρητές, αξιολογημένοι και τοπικών πρωταθλημάτων, να προσκομίσουν στην ΕΔ/ΕΠΣΗΠ τα παρακάτω έγγραφα: 1) αίτηση συμμετοχής διαιτητών (νεο εντυπο της ΕΠΟ) 2) δήλωση προσωπικών δεδομένων (νέο έντυπο της ΕΠΟ). Τα δυο αυτά έντυπα θα τα προμηθευτούν οι διαιτητές από την ΕΔ/ΕΠΣΗΠ στη συγκέντρωση της Δευτέρας 27/8. 3) ιατρική βεβαίωση από οθφαλμίατρο και καρδιολόγο ή παθολόγο. (στο γνωστό έντυπο της ΕΔ/ΕΠΣΗΠ ή σε απλό έντυπο του γιατρού) 4) ποινικό μητρώο πρόσφατο

Η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣΗΠ καλεί τους Διαιτητές και Παρατηρητές, που είναι στα μητρώα της ΕΠΣΗΠ, στην πρώτη εκπαιδευτική συγκέντρωση περιόδου 2018-19, στην αίθουσα του Συνδέσμου στο ενωσιακό γήπεδο, τη Δευτέρα 27/8/2018 και ωρα 19.00.

Μέχρι 31/8/2018 πρέπει ΟΛΟΙ οι διαιτητές-παρατηρητές, αξιολογημένοι και τοπικών πρωταθλημάτων, να προσκομίσουν στην ΕΔ/ΕΠΣΗΠ τα παρακάτω έγγραφα:

1) αίτηση συμμετοχής διαιτητών (νεο εντυπο της ΕΠΟ)

2) δήλωση προσωπικών δεδομένων (νέο έντυπο της ΕΠΟ). Τα δυο αυτά έντυπα θα τα προμηθευτούν οι διαιτητές από την ΕΔ/ΕΠΣΗΠ στη συγκέντρωση της Δευτέρας 27/8.

3) ιατρική βεβαίωση από οθφαλμίατρο και καρδιολόγο ή παθολόγο. (στο γνωστό έντυπο της ΕΔ/ΕΠΣΗΠ ή σε απλό έντυπο του γιατρού)

4) ποινικό μητρώο πρόσφατο


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: SUPER-FM.gr+ Σας ενδιαφερουν...

val m amo

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

VIDEOS