Θλάση α’ βαθμού ο Βιδάλ

Τα προβλήματα δεν λένε να τελειώσουν για τον Γιάννη Πετράκη, καθώς τραυματισμό αποκόμισε από το χθεσινό φιλικό με τον Παναιτωλικό και ο Βιδάλ. Ο Βραζιλιάνος υπέστη θλάση α’ βαθμού στον προσαγωγό και θα μείνει περίπου 2 εβδομάδες εκτός δράσης. Από εκεί και πέρα σήμερα υπήρξαν επιστροφές. Ο Φάμπρι Κάστρο επέστρεψε στο πρόγραμμα των προπονήσεων και έπαιξε κανονικά με όσους δεν ήταν βασικοί χθες σε δίτερμα 6Χ6. Στο δίτερμα αυτό συμμετείχε και ο Λέο, που αποδείχτηκε «φονιάς», καθώς σκόραρε αρκετές φορές και έδειξε ότι έχει καλή επαφή με τα δίχτυα. Επίσης επ΄στρεψε και ο Αποστολόπουλος, που είχε μείνει προληπτικά εκτός. Με το γκρουπ των παικτών που έκαναν αποθεραπεία γυμνάστηκαν οι Κόντε [...]

Τα προβλήματα δεν λένε να τελειώσουν για τον Γιάννη Πετράκη, καθώς τραυματισμό αποκόμισε από το χθεσινό φιλικό με τον Παναιτωλικό και ο Βιδάλ. Ο Βραζιλιάνος υπέστη θλάση α’ βαθμού στον προσαγωγό και θα μείνει περίπου 2 εβδομάδες εκτός δράσης.

Από εκεί και πέρα σήμερα υπήρξαν επιστροφές. Ο Φάμπρι Κάστρο επέστρεψε στο πρόγραμμα των προπονήσεων και έπαιξε κανονικά με όσους δεν ήταν βασικοί χθες σε δίτερμα 6Χ6. Στο δίτερμα αυτό συμμετείχε και ο Λέο, που αποδείχτηκε «φονιάς», καθώς σκόραρε αρκετές φορές και έδειξε ότι έχει καλή επαφή με τα δίχτυα. Επίσης επ΄στρεψε και ο Αποστολόπουλος, που είχε μείνει προληπτικά εκτός.

Με το γκρουπ των παικτών που έκαναν αποθεραπεία γυμνάστηκαν οι Κόντε και Κακούμπα. Ο Ισπανός ενδεχομένως από αύριο να μπει κανονικά, ενώ ο αμυντικός από την Ουγκάντα θα μπει σε φουλ ρυθμούς την Δευτέρα, όπως επίσης και ο Λίλα.

Ο Παμλίδης σιγά-σιγά μετράει αντίστροφα τον χρόνο της επιστροφής και δεν αποκλείεται στα μέσα της άλλης εβδομάδας να ξεκινήσει.


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: SUPER-FM.gr+ Σας ενδιαφερουν...

val m amo

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

VIDEOS