Ο Παπασωτηρίου αναλαμβάνει χρέη γυμναστή στην ΠΑΕ Καραϊσκάκης

Ο Μιχάλης Παπασωτηρίου θα αναλάβει χρέη γυμναστή στην ΠΑΕ Καραϊσκάκη, μετά τις αλλαγές που υπήρξαν σε τεχνικό επίπεδο και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον κ. Παπαματθαιάκη. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας της Άρτας Η διοίκηση της ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον γυμναστή, Μιχάλη Παπασωτηρίου. Είναι κάτοχος διπλώματος UEFA B και απόφοιτος ΤΕΦΑΑ. Στο παρελθόν έχει εργαστεί σε Εθνικό Φιλιππιάδας, Προοδευτική Γραμμενίτσας, Αμβρακία Κωστακιών, Σκουφά Κομποτίου και ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου.

Ο Μιχάλης Παπασωτηρίου θα αναλάβει χρέη γυμναστή στην ΠΑΕ Καραϊσκάκη, μετά τις αλλαγές που υπήρξαν σε τεχνικό επίπεδο και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον κ. Παπαματθαιάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας της Άρτας

Η διοίκηση της ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον γυμναστή, Μιχάλη Παπασωτηρίου. Είναι κάτοχος διπλώματος UEFA B και απόφοιτος ΤΕΦΑΑ. Στο παρελθόν έχει εργαστεί σε Εθνικό Φιλιππιάδας, Προοδευτική Γραμμενίτσας, Αμβρακία Κωστακιών, Σκουφά Κομποτίου και ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου.


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: SUPER-FM.gr+ Σας ενδιαφερουν...

val m amo

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

VIDEOS