Την αήττητη Νέα Γενεά Θεσσαλονίκης θα υποδεχτούν οι γυναίκες του ΓΑΣ

Οι γυναίκες του ΓΑΣ, μετά το ρεπό της 5ης αγωνιστικής, επιστρέφουν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις μ’ ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι. Αντίπαλός τους το ερχόμενο Σάββατο στις 18:00 στο κλειστό της Λιμνοπούλας θα είναι η ομάδα της ΝΕΑΣ ΓΕΝΕΑΣ Ασβεστοχωρίου Θεσσαλονίκης, η οποία προέρχεται από τέσσερις συνεχόμενες νίκες και δείχνει ότι θα είναι ένα από τα φαβορί για τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Η ομάδα των κοριτσιών του ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ θα παλέψει για τη νίκη που τόσο χρειάζεται για να βγάλει επάξια εις πέρας ένα δύσκολο πρόγραμμα που αρχικά είχε με αντιπάλους μεγάλης δυναμικότητας. Η υποστήριξη του κόσμου θα ενισχύσει τα κορίτσια του ΓΑΣ για να πετύχουν τον στόχο τους.

Οι γυναίκες του ΓΑΣ, μετά το ρεπό της 5ης αγωνιστικής, επιστρέφουν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις μ’ ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι.

Αντίπαλός τους το ερχόμενο Σάββατο στις 18:00 στο κλειστό της Λιμνοπούλας θα είναι η ομάδα της ΝΕΑΣ ΓΕΝΕΑΣ Ασβεστοχωρίου Θεσσαλονίκης, η οποία προέρχεται από τέσσερις συνεχόμενες νίκες και δείχνει ότι θα είναι ένα από τα φαβορί για τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Η ομάδα των κοριτσιών του ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ θα παλέψει για τη νίκη που τόσο χρειάζεται για να βγάλει επάξια εις πέρας ένα δύσκολο πρόγραμμα που αρχικά είχε με αντιπάλους μεγάλης δυναμικότητας.

Η υποστήριξη του κόσμου θα ενισχύσει τα κορίτσια του ΓΑΣ για να πετύχουν τον στόχο τους.


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: SUPER-FM.gr+ Σας ενδιαφερουν...

val m amo

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

VIDEOS