Τον Νορβηγό αριστερό μπακ, Γιόνασεν, θα αποκτήσει ο ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Εμίλ Γιόνασεν είναι ο Νορβηγός ποδοσφαιριστής που βρέθηκε χθες στους «Ζωσιμάδες» και πήρε την πρώτη, αλλά κακή «γεύση» από τη νέα του ομάδα, αλλά θα αντιλήφθηκε γρήγορα πόσο σημαντικός θα είναι ο ρόλος που θα κληθεί να διαδραματίσει. Ο 25χρονος αριστερός μπακ αγωνιζόταν στη νορβηγική Μπόντο Γκλιμτ, ενώ έχει φορέσει και τη φανέλα της Οντ, της πρώτης ομάδας που αντιμετώπισε σε προκριματικό αγώνα του Europa League ο ΠΑΣ Γιάννινα. Ωστόσο δεν ήταν παίκτης το 2016. Λόγω μίας εμπλοκής που υπήρχε στο θέμα της μεταγραφής του δεν μπόρεσε ως τώρα η «κυανόλευκη» ομάδα να τον ανακοινώσει, αλλά από τη στιγμή που είναι ήδη στην πόλη, λογικά η μεταγραφή δεν θα [...]

Ο Εμίλ Γιόνασεν είναι ο Νορβηγός ποδοσφαιριστής που βρέθηκε χθες στους «Ζωσιμάδες» και πήρε την πρώτη, αλλά κακή «γεύση» από τη νέα του ομάδα, αλλά θα αντιλήφθηκε γρήγορα πόσο σημαντικός θα είναι ο ρόλος που θα κληθεί να διαδραματίσει.

Ο 25χρονος αριστερός μπακ αγωνιζόταν στη νορβηγική Μπόντο Γκλιμτ, ενώ έχει φορέσει και τη φανέλα της Οντ, της πρώτης ομάδας που αντιμετώπισε σε προκριματικό αγώνα του Europa League ο ΠΑΣ Γιάννινα. Ωστόσο δεν ήταν παίκτης το 2016.

Λόγω μίας εμπλοκής που υπήρχε στο θέμα της μεταγραφής του δεν μπόρεσε ως τώρα η «κυανόλευκη» ομάδα να τον ανακοινώσει, αλλά από τη στιγμή που είναι ήδη στην πόλη, λογικά η μεταγραφή δεν θα χαλάσει και θα ολοκληρωθεί εντός των επόμενων ωρών.

 


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: SUPER-FM.gr+ Σας ενδιαφερουν...

val m amo

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

VIDEOS