Έκοψε πίτα ο ΠΑΣ Γιάννινα

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησε το ανδρικό τμήμα του Βίκος ΠΑΣ Γιάννινα μετά το πέρας της προπόνησης της Τετάρτης. Την κοπή έκανε ο Πρόεδρος της ομάδας κ. Γιάννης Μάντζιος ο οποίος ευχήθηκε υγεία και ευημερία στους αθλητές, προπονητές και παράγοντες της ομάδας, ενώ ευχήθηκε στο τέλος της αγωνιστικής χρονιάς να έχουν επιτευχθεί οι στόχοι της ομάδας. Τυχερός της κοπής πίτας ήταν ο αθλητής Βασίλης Πάτρας, ο οποίος κέρδισε μια δωροεπιταγή από γνωστό κατάστημα της πόλης και σε δηλώσεις του ευχήθηκε η ομάδα στο τέλος της χρονιάς να είναι Πρωταθλήτρια.

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησε το ανδρικό τμήμα του Βίκος ΠΑΣ Γιάννινα μετά το πέρας της προπόνησης της Τετάρτης. Την κοπή έκανε ο Πρόεδρος της ομάδας κ. Γιάννης Μάντζιος ο οποίος ευχήθηκε υγεία και ευημερία στους αθλητές, προπονητές και παράγοντες της ομάδας, ενώ ευχήθηκε στο τέλος της αγωνιστικής χρονιάς να έχουν επιτευχθεί οι στόχοι της ομάδας.

Τυχερός της κοπής πίτας ήταν ο αθλητής Βασίλης Πάτρας, ο οποίος κέρδισε μια δωροεπιταγή από γνωστό κατάστημα της πόλης και σε δηλώσεις του ευχήθηκε η ομάδα στο τέλος της χρονιάς να είναι Πρωταθλήτρια.


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: SUPER-FM.gr


Powered by Preisvergleich


+ Σας ενδιαφερουν...

val m amo

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

VIDEOS