Ο άπειρος Βρέσκας στη ρεβάνς του κυπέλλου Πανιωνίου-ΠΑΣ Γιάννινα

Ορίστηκαν οι διαιτητές των αγώνων ρεβάνς του κυπέλλου Ελλάδος. Ο ΠΑΣ Γιάννινα ρίχνεται την επόμενη εβδομάδα στη μάχη της πρόκρισης, όπου θα προσπαθήσει να ανατρέψει το 1-1 του πρώτου αγώνα ή να πάρει μία ισοπαλία με μεγαλύτερο σκορ. Διαιτητής του αγώνα που θα γίνει την Τρίτη 22 Ιανουαρίου και ώρα 15:00 θα είναι ο Γεώργιος Βρέσκας του συνδέσμου Πιερίας που έχει σφυρίξει μόλις 5 αγώνες Super League στην καριέρα του και κανέναν  του ΠΑΣ Γιάννινα στο παρελθόν. Βοηθοί του θα είναι οι Γεώργιος Κρέτσιμος (Δυτικής Αττικής) και Γεώργιος Παλαμίδας (Λακωνίας). Τέταρτος θα είναι ο Φώτιος Πολυχρόνης (Πιερίας) και παρατηρητής ο Κωνσταντίνος Ζαννετίδης (Δωδεκανήσου). Όλοι οι ορισμοί των ρεβάνς ΕΔΩ

Ορίστηκαν οι διαιτητές των αγώνων ρεβάνς του κυπέλλου Ελλάδος. Ο ΠΑΣ Γιάννινα ρίχνεται την επόμενη εβδομάδα στη μάχη της πρόκρισης, όπου θα προσπαθήσει να ανατρέψει το 1-1 του πρώτου αγώνα ή να πάρει μία ισοπαλία με μεγαλύτερο σκορ.

Διαιτητής του αγώνα που θα γίνει την Τρίτη 22 Ιανουαρίου και ώρα 15:00 θα είναι ο Γεώργιος Βρέσκας του συνδέσμου Πιερίας που έχει σφυρίξει μόλις 5 αγώνες Super League στην καριέρα του και κανέναν  του ΠΑΣ Γιάννινα στο παρελθόν.

Βοηθοί του θα είναι οι Γεώργιος Κρέτσιμος (Δυτικής Αττικής) και Γεώργιος Παλαμίδας (Λακωνίας). Τέταρτος θα είναι ο Φώτιος Πολυχρόνης (Πιερίας) και παρατηρητής ο Κωνσταντίνος Ζαννετίδης (Δωδεκανήσου).

Όλοι οι ορισμοί των ρεβάνς ΕΔΩ


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: SUPER-FM.gr


Powered by Preisvergleich


+ Σας ενδιαφερουν...

val m amo

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

VIDEOS