Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για τον αγώνα με ΑΟ Χανιά Κισσαμικό

Με πρωινή προπόνηση στο Εθνικό Στάδιο Χανίων Κρήτης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας για τον εκτός έδρας αγώνα με τον ΑΟ Χανιά Κισσαμικό. Η αναμέτρηση είναι στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (19/01, 15:00) στο δημοτικό γήπεδο Περιβολίων. Η αποστολή της ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας απαρτίζεται από τους εξής 18 ποδοσφαιριστές: Στεφανάκο, Παππά, Παντίδο, Καπία, Ροντρίγκεζ, Παναγιώτου, Παπανίκου, Καψάλη, Μασούρα, Χούσο, Ψιάνο, Βουκμίροβιτς, Κυριάκη, Κάκκο, Γυφτοκώστα, Ματθαίου, Σερράνο και Τζιώρα. Εκτός αποστολής έμειναν οι: Μούτσα, Καραγιαννίδης, Χρούσιελ, Μπεκατώρος, Μαχαίρας και Άλεξιτς.

Με πρωινή προπόνηση στο Εθνικό Στάδιο Χανίων Κρήτης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας για τον εκτός έδρας αγώνα με τον ΑΟ Χανιά Κισσαμικό.

Η αναμέτρηση είναι στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (19/01, 15:00) στο δημοτικό γήπεδο Περιβολίων.
Η αποστολή της ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας απαρτίζεται από τους εξής 18 ποδοσφαιριστές: Στεφανάκο, Παππά, Παντίδο, Καπία, Ροντρίγκεζ, Παναγιώτου, Παπανίκου, Καψάλη, Μασούρα, Χούσο, Ψιάνο, Βουκμίροβιτς, Κυριάκη, Κάκκο, Γυφτοκώστα, Ματθαίου, Σερράνο και Τζιώρα.
Εκτός αποστολής έμειναν οι: Μούτσα, Καραγιαννίδης, Χρούσιελ, Μπεκατώρος, Μαχαίρας και Άλεξιτς.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: SUPER-FM.gr+ Σας ενδιαφερουν...

val m amo

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

VIDEOS