Στην Πάτρα το μπαράζ ανόδου στην Α1 γυναικών μεταξύ ΠΑΣ Γιάννινα και Κρόνου Αγ. Δημητρίου

Στην Πάτρα και όχι στον Βόλο θα διεξαχθεί τελικά το μπαράζ ανόδου στην Α1 γυναικών μεταξύ του ΠΑΣ Γιάννινα και του Κρόνου Αγίου Δημητρίου. Παλιότερα η απόσταση μοιραζόταν μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης, φέτος όμως ο ΠΑΣ Γιάννινα κατάφερε να μπει σφήνα στις δυνατές ομάδες της Θεσσαλονίκης και υποχρεωτικά αλλάζει και τη… μοιρασιά της απόστασης προς τα Δυτικά. Ο αγώνας μπαράζ θα γίνει την Κυριακή 12 Μαΐου και απομένει να οριστικοποιηθεί το κλειστό και η ώρα του ματς. Ήδη πάντως το ενδιαφέρον από πλευράς Ιωαννίνων είναι τεράστιο, αφού ο κόσμος θέλει να συμπαρασταθεί στην εξαιρετική ομάδα του Γιώργου Σιαμέτη.

Στην Πάτρα και όχι στον Βόλο θα διεξαχθεί τελικά το μπαράζ ανόδου στην Α1 γυναικών μεταξύ του ΠΑΣ Γιάννινα και του Κρόνου Αγίου Δημητρίου. Παλιότερα η απόσταση μοιραζόταν μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης, φέτος όμως ο ΠΑΣ Γιάννινα κατάφερε να μπει σφήνα στις δυνατές ομάδες της Θεσσαλονίκης και υποχρεωτικά αλλάζει και τη… μοιρασιά της απόστασης προς τα Δυτικά.

Ο αγώνας μπαράζ θα γίνει την Κυριακή 12 Μαΐου και απομένει να οριστικοποιηθεί το κλειστό και η ώρα του ματς. Ήδη πάντως το ενδιαφέρον από πλευράς Ιωαννίνων είναι τεράστιο, αφού ο κόσμος θέλει να συμπαρασταθεί στην εξαιρετική ομάδα του Γιώργου Σιαμέτη.


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: SUPER-FM.gr+ Σας ενδιαφερουν...

val m amo

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

VIDEOS