ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Συλλυπητήρια από τους βετεράνους του ΠΑΣ Γιάννινα για την απώλεια Τσουρλίδα

Η οικογένεια του ΠΑΣ Γιάννινα πενθεί για την απώλεια του Θωμά Τσουρλίδα, ενός ανθρώπου που έγραψε ιστορία με τη φανέλα του ΠΑΣ, καθώς τον υπηρέτησε από την πρώτη μέρα που ιδρύθηκε και μέχρι το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας, ενώ φόρεσε για λίγο και τη φανέλα του προπονητή. Ο σύνδεσμος βετεράνων εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον χαμό Θωμά Τσουρλίδα: Ο Σύνδεσμος Βετεράνων ποδοσφαιριστών ΠΑΣΓΙΑΝΝΙΝΑ εκφράζει την βαθειά του θλίψη για την απώλεια του ποδοσφαιριστή και προπονητή ΘΩΜΑ ΤΣΟΥΡΛΙΔΑ. Θερμά Συλλυπητήρια στην οικογένειά του από την διοίκηση και όλους τους συναδέλφους Βετεράνους του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑΚαλό Παράδεισο στον αγαπημένο ΘΩΜΑ. Η κηδεία θα γίνει το Σάββατο 8-6-2019 στίς 11.00 στον Ι.Ν.Περιβλέπτου Ιωαννίνων.

Η οικογένεια του ΠΑΣ Γιάννινα πενθεί για την απώλεια του Θωμά Τσουρλίδα, ενός ανθρώπου που έγραψε ιστορία με τη φανέλα του ΠΑΣ, καθώς τον υπηρέτησε από την πρώτη μέρα που ιδρύθηκε και μέχρι το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας, ενώ φόρεσε για λίγο και τη φανέλα του προπονητή.

Ο σύνδεσμος βετεράνων εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον χαμό Θωμά Τσουρλίδα:

Ο Σύνδεσμος Βετεράνων ποδοσφαιριστών ΠΑΣΓΙΑΝΝΙΝΑ εκφράζει την βαθειά του θλίψη για την απώλεια του ποδοσφαιριστή και προπονητή ΘΩΜΑ ΤΣΟΥΡΛΙΔΑ. Θερμά Συλλυπητήρια στην οικογένειά του από την διοίκηση και όλους τους συναδέλφους Βετεράνους του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Καλό Παράδεισο στον αγαπημένο ΘΩΜΑ.

Η κηδεία θα γίνει το Σάββατο 8-6-2019 στίς 11.00 στον Ι.Ν.Περιβλέπτου Ιωαννίνων.


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: SUPER-FM.grΕπίσης σας Προτείνουμε...

val m amo

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

VIDEOS