ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Πρώτου επιπέδου οι υποδομές του Κολυμβητηρίου

Αξιοζήλευτες υποδομές,

Αξιοζήλευτες υποδομές, ανάλογες των καλύτερων κολυμβητηρίων της χώρας έχει αποκτήσει το κολυμβητήριο του ΠΕΑΚΙ στη Λιμνοπούλα τα τρία τελευταία χρόνια.

Οι παρεμβάσεις της Επιτροπής Διοίκησης σε συνεργασία με τη ΓΓΑ και την υποστήριξη της Περιφέρειας Ηπείρου έχουν κυριολεκτικά μεταμορφώσει το κολυμβητήριο που από τις 25 Ιουνίου θα φιλοξενήσει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης, με τη συμμετοχή 250 περίπου αθλητών, που αποτελούν την αφρόκρεμα του αθλήματος σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Η τελευταία παρέμβαση εκσυχρονισμού και βελτίωσης των υποδομών είναι η τοποθέτηση 16 ηλεκτρονικών βατήρων τελευταίας γενιάς, που σε συνδυασμό με όλα τα προηγούμενα έργα αναβαθμίζουν ακόμη περισσότερο το κολυμβητήριο που μπορεί να φιλοξενήσει ακόμη μεγαλύτερες διεθνείς οργανώσεις.

Όπως ανέφερε η Χαρά Δούκα, μέλος της Επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ και υπεύθυνη για τη λειτουργία του κολυμβητηρίου οι παρεμβάσεις αυτές έχουν κατατάξει πλέον την συγκεκριμένη αθλητική υποδομή σε μία από τις κορυφαίες της χώρας.

Το μεγάλο έργο βέβαια είναι αυτό της ενεργειακής αναβάθμισης, το οποίο έχει εγκριθεί και αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι το επόμενο καλοκαίρι.«Φιλοδοξούμε ότι με την ολοκλήρωση της ενεργειακής αναβάθμισης, θα είμαστε σε θέση να μειώσουμε σημαντικά το κόστος λειτουργίας της υποδομής και αυτό θα έχει θετικές επιπτώσεις στους χρήστες του κολυμβητηρίου, όπως είναι οι πολίτες και τα σωματεία», σημείωσε η κα Δούκα.

Η επιτροπή διοίκησης του ΠΕΑΚΙ εκφράζει θερμές ευχαριστίες προς την Περιφέρεια και τον Αλ. Καχριμάνη για την διαρκή υποστήριξη και άριστη συνεργασία τα τελευταία χρόνια, η οποία αποτυπώθηκε με την χρηματοδότηση πολλών από τις παρεμβάσεις που υλοποιήθηκαν, από την Περιφέρεια Ηπείρου.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: ELE.grΕπίσης σας Προτείνουμε...

val m amo

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

VIDEOS