ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Εντυπωσιακό θέαμα στους αγώνες Ταε Κβο Ντο

Την απευθείας πρόκρισή

Την απευθείας πρόκρισή τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ταε Κβον Ντο της Φιλιππούπολης στη Βουλγαρία διεκδικούν 350 αθλητές και αθλήτριες από 70 σωματεία ολόκληρης της χώρας στους αγώνες πρόκρισης των Ιωαννίνων. 

Μία μεγάλη διοργάνωση για τα δεδομένα του αθλήματος, που όμως κερδίζει συνεχώς έδαφος, αποκτά περισσότερους φίλους και έχει χαρίσει σημαντικές διεθνείς επιτυχίες και ολυμπιακά μετάλλια στη χώρα. Το κλειστό γυμναστήριο του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων φιλοξένησε τους αγώνες πρόκρισης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα με το θέαμα να είναι εντυπωσιακό από τους πρώτους κιόλας προκριματικούς γύρους στις κατηγορίες εφήβων – νεανίδων το Σάββατο. Ακόμη πιο εντυπωσιακό ήταν το θέαμα την Κυριακή στις κατηγορίες ανδρών γυναικών, με τον πρόεδρο στη Ελληνικής Ομοσπονδίας Αναστάσιο Βαλασιάδη να εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς όλους εκείνους που βοήθησαν σημαντικά για την επιτυχία της διοργάνωσης. 

Ψυχή της διοργάνωσης των Ιωαννίνων, ο Γιώργος Παπαδιώτης, που μέσω του Πρωτέα Ιωαννίνων έχει χαρίσει στην πόλη σημαντικές διακρίσεις σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, ενώ πολλοί Γιαννιώτες αθλητές, αγωνίζονται με τα χρώματα της εθνικής ομάδας.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: ELE.grΕπίσης σας Προτείνουμε...

val m amo

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

VIDEOS