Ο Δώνης είπε σε Αλαφούζο ότι δεν θέλει αποζημίωση...

δωνησ

Ο Γιώργος Δώνης χθες έλαβε διαβεβαιώσεις από τους Γιάννη Αλαφούζο και Νίκο Νταμπίζα. Αμφότεροι του ξεκαθάρισαν ότι θέλουν να παραμείνει στον πάγκο του Παναθηναϊκού παρά το κάκιστο ξεκίνημα.

Πριν από αυτό, όμως, ο Δώνης είχε επισημάνει στον μεγαλομέτοχο του Παναθηναϊκού ότι σε περίπτωση απόλυσης δεν θα αξιώσει ούτε 1 ευρώ.

Το καλοκαίρι του 2018 η συμφωνία του με τον Γιάννη Αλαφούζου προέβλεπε ότι σε περίπτωση παραίτησης προβλεπόταν να πληρώσει ο ίδιος το συμβόλαιό του. Αντίθετα, σε περίπτωση απόλυσης ο προπονητής θα λάμβανε ως αποζημίωση το υπόλοιπο ποσό του συμβολαίου.

Προφανώς αυτή η εξέλιξη θα μπορούσε να λύσει τα χέρια του Γιάννη Αλαφούζου, ο οποίος όμως του τόνισε ότι τον εμπιστεύεται και τον στηρίζει. 

Τι αποζημίωση θα έπαιρνε, όμως, ο Γιώργος Δώνης;

Η συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό ήταν για 180.000 πέρυσι, 550.000 εφέτος και 1.000.000 μόνο σ’ εκείνον, όχι και στους συνεργάτες του) του χρόνου.

Επομένως, σε περίπτωση που ο Γιάννης Αλαφούζος τον απέλυε και ο Γιώργος Δώνης δεν χάριζε την αποζημίωση, ο σύλλογος θα έπρεπε να αφαιρέσει περίπου 1.400.000 ευρώ από τα ταμεία του.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ: filathlos.grval m amo

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

Ορθοπεδική Μέριμνα - Δημα Φλωρενια & Σια ΕΕ
Galaxy Hotel
Auto Test Ιδιωτικό ΚΤΕΟ
ΝΙΚΑΣ – ΜΑΤΖΟΥΚΗ Ο.Ε.

VIDEOS