Ένσταση της ΑΕΚ για το ματς με το Περιστέρι - Τι ζητά

ΑΕΚ-ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Ένσταση για το ματς με το Περιστέρι, στο οποίο ηττήθηκε με 90-91, κατέθεσε η ΑΕΚ, λόγω των διαιτητικών λαθών που κατά την Ένωση προκάλεσαν αλλοίωση αποτελέσματος!

Η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ ζητά είτε την επανάληψη του αγώνα από την αρχή, είτε τη συνέχισή του από το χρονικό σημείο 1:38΄ πριν το τέλος της παράτασης με την ακύρωση της αποβολής του Ηλίας Παπαθεοδώρου, είτε τη συνέχιση της αναμέτρησης από το χρονικό σημείο 6,9΄΄ πριν το τέλος της παράτασης με καταλογισμό επιθετικού φάουλ στον Γιαννόπουλο από τον Σμιθ.

Τέλος, η ΑΕΚ ζητά την πειθαρχική δίωξη και την τιμωρία των Τσαρούχα, Καλδίρη και Μαλαμά, όπως επίσης και τον αποκλεισμό τους από τα παιχνίδια της.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΑΕΚ ΒC ανακοινώνει, ότι στο πλαίσιο των όσων προανήγγειλε, μετά την αναμέτρηση με Περιστέρι, με στόχευση τη διεκδίκηση του δικαίου και της ισονομίας, προχώρησε (και) στην παρακάτω διαδικασία:

Πιο συγκεκριμένα, η ΑΕΚ BC κατέθεσε προς τον ΕΣΑΚΕ, με κοινοποίηση προς Ε.Ο.Κ./ΚΕΔ:

1) Ένσταση κατά του κύρους του αγώνα, κατά της επικύρωσής του από το εσφαλμένα και παρατύπως συνταχθέν και θεωρηθέν Φύλλο Αγώνα και προς αποκατάσταση της νομιμότητας που διαταράχθηκε από σωρεία διαιτητικών λαθών και διαιτητικών παραβάσεων και προκάλεσε αλλοίωση αποτελέσματος και σαφή παράβαση του Κανονισμού Πρωταθλήματος ΕΣΑΚΕ. Με όσα αναφέρουμε αναλυτικά προς τους αρμοδίους (και αν χρειαστεί, θα δημοσιοποιήσουμε), προκύπτει ότι συντρέχει νόμιμη περίπτωση:

(α) είτε ακύρωσης του τελεσθέντος αγώνα και του επίπλαστου διαμορφωμένου αποτελέσματος με συνέπεια την επανάληψη του από την αρχή υπό τις ίδιες συνθήκες,

(β) είτε της συνέχισής του από το χρονικό σημείο 1’38’’ προ του τέλους της παράτασης με ακύρωση της (αντικανονικής) αποβολής (του προπονητή μας Ηλία Παπαθεοδώρου), άλλως με μετατροπή της σε αποβολή λόγω δεύτερης τεχνικής ποινής με ποινή μίας ελεύθερης βολής,

(γ) είτε της συνέχισής του από το χρονικό σημείο 6.9’’ προ του τέλους της παράτασης με καταλογισμού επιθετικού φάουλ υπέρ του αθλητή μας Γιαννόπουλου σε βάρος του αθλητή της ΚΑΕ Περιστέρι Σμιθ και επαναφορά της μπάλας από την ομάδα μας στο τεταρτημόριο της άμυνας της ΚΑΕ Περιστέρι.

2) Αίτημα πειθαρχικής δίωξης και τιμωρίας των διαιτητών Β. Τσαρούχα, Α. Καλδίρη, Ι. Μαλαμά και Αποκλεισμού τους από τη διαιτησία των αγώνων της ομάδας μας».ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ: filathlos.grval m amo

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

Nobacco - Ηλεκτρονικό Τσιγάρο
Auto Test Ιδιωτικό ΚΤΕΟ
Πρατήριο Υγρών Καυσίμων ΕΛΙΝ
ACS ...σημαίνει courier

VIDEOS