Πού και πότε θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου μπάσκετ

MPASKET

Είναι πια οριστικό. Το φετινό Κύπελλο Ελλάδος θα ολοκληρωθεί με βάση την προκήρυξη που ήδη υπήρχε και δεν πρόκειται να διοργανωθεί Final Four, όπως είχε ακουστεί.

Μετά το φινάλε των προημιτελικών και τις προκρίσεις των ΑΕΚ, Προμηθέα Πάτρας, Περιστερίου και Διαγόρα Δρυοπιδέων στους «4», διατυπώθηκε από πολλές πλευρές η άποψη πως είναι μια ιδανική ευκαιρία, ώστε να εφαρμοστεί ξανά το format του Final Four για τους ημιτελικούς και τον τελικό.

Οι πληροφορίες, πάντως, αναφέρουν πως το ζήτημα εξετάστηκε πράγματι από την ΕΟΚ, η οποία όμως δεν βρήκε σύμφωνη γνώμη από όλες τις ομάδες, προκειμένου να μην υπάρχει «θέμα» και με την αρχική προκήρυξη κι έτσι το σενάριο αυτό εγκαταλείφθηκε.

Μάλιστα, σε δέκα μέρες και συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου, πρόκειται να πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τα ζευγάρια των ημιτελικών.

Σύμφωνα με την προκήρυξη, οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 12 Φεβρουαρίου, τέσσερις μέρες δηλαδή πριν από τον τελικό που θα διεξαχθεί στα «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου (16/2).ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ: filathlos.grval m amo

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

Τέχνης εργαστήρι
Σχολή Οδηγών Κούκος Ηλίας
RATECH - Τεχνικό Γραφείο Αναλκυστήρων
Ασφάλειες Γεωργιάδης - HG Brokers SA