Το τηλεφώνημα-μήνυμα από τον Αλαφούζο στη Nova

Οι επαφές για το Λίγκα TV ενόψει της επικείμενης εξαγοράς της Nova από τον Βαγγέλη Μαρινάκη έχουν αρχίσει.

Ένα τηλεφώνημα του Γιάννη Αλαφούζου ίσως να σημαίνει πολλά για τις εξελίξεις που θα ακολουθήσουν στο τηλεοπτικό τοπίο του ελληνικού πρωταθλήματος το επόμενο διάστημα.

Το Σάββατο (22/2) το απόγευμα στη μία άκρη του τηλεφώνου ήταν ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και στην άλλη ο αντιπρόεδρος και διευθύνοντας σύμβουλος της Forthnet.

Ο Αλαφούζος επικοινώνησε με τον Πάνο Παπαδόπουλο κατά τη διάρκεια του αγώνα ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και τον Παναθηναϊκό και ήταν έξαλλος από τη μετάδοση, με τον τρόπο δηλαδή που παρουσιάστηκαν οι φάσεις από το συνδρομητικό κανάλι.

Το γεγονός παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, διότι έχουν υπάρξει και στο παρελθόν «δημοσιογραφικές θέσεις» που θα μπορούσαν να είχαν ενοχλήσει τον ιδιοκτήτη της πράσινης ΠΑΕ, αλλά δεν είχε παρέμβει με τέτοιο δραστικό τρόπο.

Το παρασκήνιο του συγκεκριμένου τηλεφωνήματος είναι έντονο. Θα μπορούσαμε να το μεταφράσουμε και ως μια πρώτη ξεκάθαρη ένδειξη μελλοντικής απόσχισης από την πλευρά του ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού, γιατί και η περιγραφή δεν ήταν τέτοια που να δικαιολογούσε από μόνη της τέτοια αντίδραση.

Η ουσία του θέματος είναι ότι το συγκεκριμένο τηλεφώνημα δεν μπορεί να είναι τυχαίο. Αφενός προσθέτει άλλη μία σταγόνα στις αντιδράσεις που προκαλεί η απόκτηση του πακέτου των μετοχών της Forthnet από τον Μαρινάκη, αφετέρου δείχνει ότι ο Παναθηναϊκός δεν είναι αυτή τη στιγμή σε καλό φεγγάρι όσον αφορά τις σχέσεις του με τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού.

Είναι, δε, προφανές ότι επρόκειτο για άλλο ένα επεισόδιο στο «σίριαλ» που αναμένεται να υπάρξει με τα τηλεοπτικά, αλλά και στη γενικότερη αλλαγή που φαίνεται πως θα υπάρξει στον χάρτη του ελληνικού ποδοσφαίρου.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ: filathlos.grval m amo

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

Φροντιστήριο Κλασικό
Galaxy Hotel
ΝΙΚΑΣ – ΜΑΤΖΟΥΚΗ Ο.Ε.
Auto Test Ιδιωτικό ΚΤΕΟ