Σίγουρη η απόκτηση κεντρικού μέσου στον Παναθηναϊκό, δεν αλλάζει το μπάτζετ

Σίγουρη η απόκτηση κεντρικού μέσου στον Παναθηναϊκό, δεν αλλάζει το μπάτζετ 23/09/2020
ΠΑΟ

Η προεργασία των ανθρώπων του Παναθηναϊκού και η ανάλυση των χαρακτηριστικών των παικτών που προτείνονται συνεχίζεται στο τριφύλλι, που είναι πλέον βέβαιο ότι θα αποκτήσει έναν ακόμη μέσο. Δεν τροποποιείται το μπάτζετ.

Δεδομένη θεωρείται πλέον η περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση του Παναθηναϊκού στον άξονα της μεσαίας γραμμής το προσεχές διάστημα.  

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει οριστική απόφαση των Τσάβι Ρόκα και Ντάνι Πογιάτος, σε συνεργασία με τη διοίκηση, για μία ακόμη μεταγραφή κεντρικού μέσου, εκτός φυσικά από τη θέση του δεξιού μπακ και την επικείμενη υλοποίηση της απόκτησης του Αντονίτο. 

Αυτό που απομένει να ξεκαθαρίσει είναι τα χαρακτηριστικά του παίκτη που θα αποκτηθεί, με βάση τις περιπτώσεις που υπάρχουν στην πράσινη λίστα, την προεργασία που έχει ήδη γίνει αλλά και τις προτάσεις που συνεχίζονται από ατζέντηδες. 

Όσον αφορά στο διαθέσιμο μπάτζετ, που είναι ήδη διπλάσιο σε σχέση με την περυσινή σεζόν, δεν υπάρχει κάποια ένδειξη για τροποποίηση των ήδη γνωστόν διαθέσιμων χρημάτων, ήτοι μάξιμουμ συμβόλαιο ελεύθερου παίκτη 250-300 χιλ. ευρώ. 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ: filathlos.grVIDEOS

val m amo

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

Κοσμάς Ανθόπουλος - Ειρήνη Νικολάτου - Δικηγορικο Γραφειο
Σ' αναμμένα Κάρβουνα
ΕΠΙΠΛΑ ΑΦΟΙ ΤΑΣΣΟΥ
ΝΙΚΑΣ – ΜΑΤΖΟΥΚΗ Ο.Ε.