Μαρτίνς: «Είχαμε άγχος, αλλά το διώξαμε στο δεύτερο ημίχρονο»

Μαρτίνς: «Είχαμε άγχος, αλλά το διώξαμε στο δεύτερο ημίχρονο» 26/09/2020
Μαρτίνς

Ο Πέδρο Μαρτίνς μιλώντας μετά το παιχνίδι Ολυμπιακός - Παναιτωλικός αναφέρθηκε στην εικόνα των Πειραιωτών στα δύο ημίχρονα, ενώ ρωτήθηκε για τους Κάιπερς και Μπρούνο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς είπε στη NOVA για:
 
Το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό:
Σήμερα υπήρχε αρκετό άγχος. Στα προηγούμενα παιχνίδια δεν είχαμε καλή εικόνα λόγω χαλαρότητας. Σήμερα δεν υπήρχε χαλαρότητα, αλλά είχαμε άγχος. Στο β' ημίχρονο ήμασταν ο Ολυμπιακός που ξέρουμε και με τον χαρακτήρα που θέλουμε. Αφού κερδίσαμε κοιτάμε το επόμενο ματς με την Ομόνοια.
 
Τις κινήσεις του με τις αλλαγές στο ματς: Φυσικά και γνωρίζουμε πολύ καλά την ομάδα. Όπως γνωρίζουμε και τον αντίπαλο και τον έχουμε μελετήσει. Στον πάγκο έχουμε ποιοτικές λύσεις και παιδιά με χαρακτήρα που μπορούν να βοηθήσουν. Αυτό μετράει.
 
Τον Κάιπερς: Δεν θα τον κρίνουμε σήμερα, αλλά από τις απαντήσεις που δίνει. Σήμερα δεν ήταν η πιο καλή του μέρα υπό την έννοια ότι είχε άγχος. Τον υπολογίζουμε πολύ για το μέλλον.
 
Τον Μπρούνο για δεξιό μπακ: Είναι ένας παίκτης που δεν παίζει στη φυσική του θέση. Έχει όμως ενέργεια, θέληση και μεγάλη προσπάθεια. Ο Μπρούνο με την καθημερινή του προσπάθεια και την επιθυμία του σίγουρα είναι από τους πολύ απαραίτητους παίκτες και αξίζει να βρίσκεται στον Ολυμπιακό.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ: filathlos.grVIDEOS

val m amo

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

ACS ...σημαίνει courier
WebCenter - Smart Internet Solutions
Tzimas Home Accessories
Φροντιστήριο Κλασικό