«Δεν χωράει στο ανθρώπινο μυαλό, δύο άτομα από την ίδια οικογένεια να μην μπορούν να μπουν στο ίδιο ταξί»

«Δεν χωράει στο ανθρώπινο μυαλό, δύο άτομα από την ίδια οικογένεια να μην μπορούν να μπουν στο ίδιο ταξί» 20/01/2021
«Δεν χωράει στο ανθρώπινο μυαλό, δύο άτομα από την ίδια οικογένεια να μην μπορούν να μπουν στο ίδιο ταξί»

Ένα μόνο άτομο επιτρέπεται στα ταξί, επιπλέον του οδηγού, ενώ το ίδιο όριο ισχύει και για τα επιβατικά ΙΧ.

Πολλά είναι τα παράπονα από άτομα που έχουν συγγενική σχέση, ή ζουν μαζί, αλλά δεν μπορούν να μοιραστούν το ίδιο ταξί, κάτι που έχει προκαλέσει ζημία στον κλάδο, σύμφωνα και με τον πρόεδρο του ΣΑΤΑ, Βασίλη Μαραγκάκη, ο οποίος χαρακτήρισε «αδιανόητο» το μέτρο που πάρθηκε στο πλαίσιο των μέτρων για την αποτροπή της διασποράς του κορονοϊού.

«Νομίζω ότι σε αυτή την περίπτωση παίζουμε το παιχνίδι του κρυμμένου θησαυρού. Έχουμε στείλει μέσω του υπουργείου τα αιτήματά μας στους λοιμωξιολόγους, οι οποίοι απαντούν αρνητικά», υπογράμμισε ο κ. Μαραγκάκης.

«Δεν χωράει στο ανθρώπινο μυαλό, δύο άτομα από την ίδια οικογένεια να μην μπορούν να μπουν στο ίδιο ταξί. Εχουν ανοίξει τα μαγαζιά κι εμάς μας έχουν στο ένα άτομο. Το υπουργείο έχει στείλει το αίτημά μας και απαντούν αρνητικά. Ας βγει κάποιος λοιμωξιολόγος να μας πει γιατί! Την ώρα που στα λεωφορεία στοιβάζονται, χωρίς να γνωρίζονται μεταξύ τους», πρόσθεσε.

«Δεν ζητάμε ούτε χάρες ούτε παράλογα πράγματα. Τουλάχιστον να μπορούμε να μεταφέρουμε άτομα της ίδιας οικογένειας», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ.

Σημειώνεται ότι στα ταξί επιτρέπεται μόνο ένα άτομο.

Ένας επιβάτης, επιπλέον του οδηγού επιτρέπεται και στα ΙΧ. Σε περίπτωση ΙΧ μια οικογένεια μπορεί να μετακινηθεί, υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ: filathlos.grVIDEOS

val m amo

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

Galaxy Hotel
Νίκος Τριανταφύλλου
Ασφάλειες Γεωργιάδης - HG Brokers SA
Το Σουβλάκι του Πασά