Κάτας: «Στο τέλος το κάναμε εύκολο»

Κάτας: «Στο τέλος το κάναμε εύκολο» 12/05/2021
Κάτας

Ο Όντεντ Κάτας στάθηκε στην ενέργεια του δευτέρου ημιχρόνου κόντρα στον Ιωνικό και εξήγησε πως αυτή είναι η προσέγγιση που πρέπει να έχουν οι παίκτες του, ενώ δεν θέλησε να μιλήσει για την κατάσταση που επικρατεί στο Ισραήλ τις τελευταίες ώρες.

«Ήταν δύσκολο να ανακάμψουμε. Είχαμε μια έντονη εβδομάδα με τελικό κυπέλλου. Δεν ακολουθήσαμε αυτό που θέλαμε στο πρώτο ημίχρονο. Μιλήσαμε γι' αυτό. Στην άμυνα μας έλειψε λίγη ενέργεια όμως προσαρμοζόμαστε και παίζουμε μαζί. Στο τέλος το κάναμε εύκολο και ελπίζω στη συνέχεια να έχουμε την ίδια ένταση με αυτή του δευτέρου ημιχρόνου», δήλωσε αρχικά ο τεχνικός του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ για να συμπληρώσει: 

«Προτιμώ να μιλάω για μπάσκετ. Δεν είναι εύκολο να μιλάω για μια κατάσταση μακριά από το σπίτι. Δεν θέλω να μιλάω για πολιτική, ας μιλήσουμε για μπάσκετ. 

Είδατε το αποτέλεσμα, δεν είναι τίποτα εύκολο, πρέπει να παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι και να είμαστε έτοιμοι και αν έχουμε την εικόνα του δευτέρου μέρους. Πρέπει να προσεγγίσουμε το δεύτερο παιχνίδι σαν μάχη».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ: filathlos.grVIDEOS

val m amo

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

Τάτσης Άγγελος - Τζίμα Αριστέα - Οδοντοτεχνικό Εργαστήριο
Ποδήλατο Γιαννούλη
Auto Test Ιδιωτικό ΚΤΕΟ
George Coiffure